Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Overzicht November

3 november 2019 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out november. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Club Lourdes - Zing mee met Annie M.G.

Je zingt ze zo mee. Ja zuster, nee zuster, Op een mooie Pinksterdag en ga maar door. Het repertoire aan liedjes die Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink hebben geschreven vormen onderdeel van het Nederlandse cultureel erfgoed.

Zing op zaterdag 2 november in de gemoedelijke setting van Club Lourdes mee met de mooiste en bekendste liedjes van Annie. Een kleurrijk samengesteld programma en met de tekst bij de hand zing je alles zo mee!Ilse de Lange - Zuiderstrandtheater

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land.Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo.


Kom naar het Zuiderstrandtheater op donderdag 7 november om te genieten van dit prachtige geluid aan zee!

Gratis cultuur - Gemeentemuseum

Het Gemeentemuseum Den Haag organiseert een gratis, cultureel avondje uit op 13 november. Dus of je nu heel vaak het museum bezoekt, of nog nooit geweest bent: je bent van harte welkom voor een geheel verzorgde avond uit! Alleen, met buren of de hele familie.


Ze nodigen alle Hagenaars en Hagenezen, uit alle wijken, uit voor een gezellige avond in het museum. En...er rijden gratis bussen, dus kijk snel op het Facebook event voor meer informatie.

Mozart's Die Zauberflöte - Zuiderstrandtheater


Een grotendeels Nederlandse cast vertolkt Mozarts iconische opera. Regisseur Jorinde Keesmaat ensceneert Die Zauberflöte als eigentijds theater, zonder romantische opsmuk. Op donderdag 21 november kun je genieten van deze voorstelling.

Ze zoomt in op de positie van Pamina: een jonge vrouw, gevangen in een mannenwereld waar Verlichtingsidealen hand in hand gaan met een verstikkend vrouwbeeld. Wat gebeurt er als Pamina die idealen van persoonlijke vrijheid en autonomie ook voor zichzelf opeist?

Frits in het Kurhaus

Mooie feesten op de meest unieke binnen locaties, dat is Frits! En op vrijdag 29 november nodigt hij jullie uit bij het Kurhaus.


Hij zorgt voor een paar heerlijke DJ's die de lekkerste house, disco en hits van Frits gaan draaien en misschien staat de metershoge kerstboom er ook alweer dus zorg jij maar gewoon dat je erbij bent.


Delen

Bekijk ook deze tips

Eten aan zee

Alle kruidige warme smaken uit de Indonesische keuken verwarmen in de winter. Als je daar trek van hebt gekregen dan hebben wij goed nieuws: er is een nieuw restaurant aan zee geopend waar je je kan laten verrassen door heerlijk eten met een prachtig uitzicht op zee!

Lees verder

Verkoeling op Scheveningen

​De zomer viert hoogtij, want een hittegolf overspoelt Scheveningen!​ ​Tijd voor wat verkoeling dachten wij zo. Neem dus een duik in onze verfrissende tips, en houd je hoofd koel. We zetten niet alleen de koelste plekjes voor je op een rijtje, ook waar je in alle rust een duikje kan nemen. Een buitengewone zomer beleef je hier!

Lees verder

Stem voor schoonheid

Het schoonheidssalon met een magische twist, is genomineerd voor iets bijzonders! De behandelingen in dit salon worden met liefde en aandacht samengesteld en per persoon steeds opnieuw afgestemd. Een zen ervaring voor huid en lichaam waar ook je geest wordt gestimuleerd. En dat is niet onopgemerkt gebleven!

Lees verder