Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Overzicht November

3 november 2019 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out november. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Club Lourdes - Zing mee met Annie M.G.

Je zingt ze zo mee. Ja zuster, nee zuster, Op een mooie Pinksterdag en ga maar door. Het repertoire aan liedjes die Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink hebben geschreven vormen onderdeel van het Nederlandse cultureel erfgoed.

Zing op zaterdag 2 november in de gemoedelijke setting van Club Lourdes mee met de mooiste en bekendste liedjes van Annie. Een kleurrijk samengesteld programma en met de tekst bij de hand zing je alles zo mee!Ilse de Lange - Zuiderstrandtheater

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land.Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo.


Kom naar het Zuiderstrandtheater op donderdag 7 november om te genieten van dit prachtige geluid aan zee!

Gratis cultuur - Gemeentemuseum

Het Gemeentemuseum Den Haag organiseert een gratis, cultureel avondje uit op 13 november. Dus of je nu heel vaak het museum bezoekt, of nog nooit geweest bent: je bent van harte welkom voor een geheel verzorgde avond uit! Alleen, met buren of de hele familie.


Ze nodigen alle Hagenaars en Hagenezen, uit alle wijken, uit voor een gezellige avond in het museum. En...er rijden gratis bussen, dus kijk snel op het Facebook event voor meer informatie.

Mozart's Die Zauberflöte - Zuiderstrandtheater


Een grotendeels Nederlandse cast vertolkt Mozarts iconische opera. Regisseur Jorinde Keesmaat ensceneert Die Zauberflöte als eigentijds theater, zonder romantische opsmuk. Op donderdag 21 november kun je genieten van deze voorstelling.

Ze zoomt in op de positie van Pamina: een jonge vrouw, gevangen in een mannenwereld waar Verlichtingsidealen hand in hand gaan met een verstikkend vrouwbeeld. Wat gebeurt er als Pamina die idealen van persoonlijke vrijheid en autonomie ook voor zichzelf opeist?

Frits in het Kurhaus

Mooie feesten op de meest unieke binnen locaties, dat is Frits! En op vrijdag 29 november nodigt hij jullie uit bij het Kurhaus.


Hij zorgt voor een paar heerlijke DJ's die de lekkerste house, disco en hits van Frits gaan draaien en misschien staat de metershoge kerstboom er ook alweer dus zorg jij maar gewoon dat je erbij bent.


Delen

Bekijk ook deze tips

Liefde aan zee

De dag om de liefde te vieren komt steeds dichterbij. De kust staat deze Valentijnsdag in vuur en vlam dankzij alle activiteiten op Scheveningen. Van hotspots om te dineren tot een concert vol zilte zoenen, aan het strand is het baden in een zee van liefde met Valentijn.

Lees verder

Dineren aan zee

De zon schijnt, het strandseizoen is weer begonnen en alle tafels aan zee zijn gedekt. De culinaire kust van Scheveningen herbergt vele parels en wij hebben er weer eentje voor je uitgekozen. Dus lees en eet even met ons mee aan zee!

Lees verder

Fris de winter door

De koude lucht waait over Scheveningen en hierdoor kan je huid (en de rest van je lichaam) wel wat extra aandacht gebruiken. Een gezichtsbehandeling, een heerlijke crème, een hot-stone massage. Dat klinkt goed toch? De nieuwe City Spa, die sinds vorige week open is, in de Aert van der Goesstraat laat je stralen!

Lees verder