Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Overzicht November

3 november 2019 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out november. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Club Lourdes - Zing mee met Annie M.G.

Je zingt ze zo mee. Ja zuster, nee zuster, Op een mooie Pinksterdag en ga maar door. Het repertoire aan liedjes die Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink hebben geschreven vormen onderdeel van het Nederlandse cultureel erfgoed.

Zing op zaterdag 2 november in de gemoedelijke setting van Club Lourdes mee met de mooiste en bekendste liedjes van Annie. Een kleurrijk samengesteld programma en met de tekst bij de hand zing je alles zo mee!Ilse de Lange - Zuiderstrandtheater

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land.Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo.


Kom naar het Zuiderstrandtheater op donderdag 7 november om te genieten van dit prachtige geluid aan zee!

Gratis cultuur - Gemeentemuseum

Het Gemeentemuseum Den Haag organiseert een gratis, cultureel avondje uit op 13 november. Dus of je nu heel vaak het museum bezoekt, of nog nooit geweest bent: je bent van harte welkom voor een geheel verzorgde avond uit! Alleen, met buren of de hele familie.


Ze nodigen alle Hagenaars en Hagenezen, uit alle wijken, uit voor een gezellige avond in het museum. En...er rijden gratis bussen, dus kijk snel op het Facebook event voor meer informatie.

Mozart's Die Zauberflöte - Zuiderstrandtheater


Een grotendeels Nederlandse cast vertolkt Mozarts iconische opera. Regisseur Jorinde Keesmaat ensceneert Die Zauberflöte als eigentijds theater, zonder romantische opsmuk. Op donderdag 21 november kun je genieten van deze voorstelling.

Ze zoomt in op de positie van Pamina: een jonge vrouw, gevangen in een mannenwereld waar Verlichtingsidealen hand in hand gaan met een verstikkend vrouwbeeld. Wat gebeurt er als Pamina die idealen van persoonlijke vrijheid en autonomie ook voor zichzelf opeist?

Frits in het Kurhaus

Mooie feesten op de meest unieke binnen locaties, dat is Frits! En op vrijdag 29 november nodigt hij jullie uit bij het Kurhaus.


Hij zorgt voor een paar heerlijke DJ's die de lekkerste house, disco en hits van Frits gaan draaien en misschien staat de metershoge kerstboom er ook alweer dus zorg jij maar gewoon dat je erbij bent.


Delen

Bekijk ook deze tips

Zen aan zee

​Ontspannen aan zee is alles wat je wilt in de zomer. En dat kan op allerlei manieren. Lekker wandelen door de duinen, een drankje bij een strandtent, een ijsje op de boulevard of...yoga aan zee! Helemaal zen worden kan nu ook bij de Oscars in Scheveningen met een verfrissende yogaschool die zijn deuren weer heeft geopend; Omana!

Lees verder

Bootcamp Scheveningen Haven

Bootcamp Team trainer Naomi Roeleveld geeft de komende maanden iedere maandagavond een training op het strand! Vanaf 5 oktober kan je iedere maandag om 19.30 uur trainen bij locatie Scheveningen Haven.

Lees verder

Scheveningse ‘Schattepetat’

Wassenaar Snacks is al bijna 50 jaar een begrip in Scheveningen. Opgericht door Joop Wassenaar in 1960, die later werd bijgestaan door zijn broers Jacques, Martin en Albert Verheij. Inmiddels is het nog steeds de beste snackbar van Scheveningen, hoog tijd om eens een kijkje te nemen in de keuken!

Lees verder