Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Overzicht Oktober

7 oktober 2019 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out oktober. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Tino Martin - AFAS Circustheater

Na zijn grootste optreden ooit in het Olympisch Stadion gaat Tino Martin weer de theaters met zijn show ‘Liefde & Geluk’.


In ons prachtige AFAS Circustheater zal hij hits als "Zij weet het" laten horen, kom mee zingen aan zee vanaf 20.00 op maandag 7 oktober.

Muziekexpeditie

Loop jij mee langs de parels van Scheveningen terwijl je luistert naar aanstormend muzikaal talent? Op 19 oktober gaan we voor de derde keer op reis in Scheveningen met A Night Out Muziek Expeditie!

Een reisleider brengt je naar 6 locaties waar je wordt verrast door aanstormend talent met een intiem muziekoptreden of kleinkunst. Laat je verrassen door het prachtige Scheveningen op deze bijzondere tour.

Magic at Sea

MAGIE: voor sommigen is het maar een woord ... voor de magiërs van the Amsterdam Magic Show is het een manier van leven. Neem jouw (klein)kinderen, vrienden of geliefde mee op een magische rit en vergeet de wereld erbuiten voor een te gekke avond.Gedachten lezen, interactie, humor en magie door de prijswinnende goochelaars van de AMS. De show begint met close-up magic; daarna volgt een verbazingwekkende show op het grote podium. Op zaterdag 22 oktober vanaf 19.00 kan je genieten van dit spektakel in de Lourdeskerk.

Powerpitch

Ben jij onder de 28 en heb jij een tof plan? Op 17 oktober vanaf 19.00 kan je bij The Shore hierover vertellen.

Een surfwedstrijd voor bejaarden? Een indoor openluchtmuseum? Een daklozen BBQ in de paleistuinen? Of een ander maatschappelijk, sociaal of cultureel idee?

Er wordt per idee tot €1500,- weggegeven. Maximaal 15 inschrijvingen. Stuur je plan + begroting op naar Katja@power-pitch.nl

Soul Divas

Zondagmiddag 20 oktober zal Encore geheel in het teken staan van Soul Divas. Tijdens deze zondagmiddag zal je worden getrakteerd op een show waarin swingende nummers van onder andere Rihanna, Beyoncé en Whitney Houston worden afgewisseld met solo’s en duetten van beroemde pop-en soulklassiekers!

Dining with the stars

Dining with the stars is een nieuw concept in Encore. Donderdagavond 24 Oktober zal Encore geheel in het teken staan van Trijntje Oosterhuis. Tijdens dit diner concert kan je de hele avond genieten van bekende nummers afgewisseld met duetten, met in de hoofdrol Trijntje Oosterhuis!


Delen

Bekijk ook deze tips

Kaas aan de kust

Er gaat niks boven een broodje kaas, of gewoon een blokje. Het allergezelligste kaaswinkeltje van Scheveningen is je dan wel bekend. En zo niet, dan mag je deze tip zeker niet missen. Of je nu houdt van komijn of geitenkaas, misschien liever wat boerenkaas of een fondue, ze hebben bij deze winkel voor ieder wat wils!

Lees verder

De Olympische Spelen beleven op het strand!

Iedere sportfanaat die niet naar Brazilië afreist voor de Olympische Spelen kan zijn/haar hart ophalen op het strand van Scheveningen tijdens de Olympic Experience.

Lees verder

Op avontuur in de duinen

​Maandag hadden we het nog over bourgondisch eten, dus nu weer even een tegenhanger! Voor mensen die zelf een mountainbike hebben, stop maar met lezen. Nee natuurlijk niet, maar misschien is deze site iets voor je? Voor alle andere lezers, kijk even mee naar het leuke Glope Events en hun Mountainbike duintocht. Ook hebben ze nog tal van andere activiteiten op het menu staan. Voor deze tijd van het jaar is mountainbiken een heerlijk uitje. Dus hop op de fiets, dan kan dat extra kerstkransje er straks makkelijk bij (of twee).

Lees verder