Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Overzicht Oktober

7 oktober 2019 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out oktober. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Tino Martin - AFAS Circustheater

Na zijn grootste optreden ooit in het Olympisch Stadion gaat Tino Martin weer de theaters met zijn show ‘Liefde & Geluk’.


In ons prachtige AFAS Circustheater zal hij hits als "Zij weet het" laten horen, kom mee zingen aan zee vanaf 20.00 op maandag 7 oktober.

Muziekexpeditie

Loop jij mee langs de parels van Scheveningen terwijl je luistert naar aanstormend muzikaal talent? Op 19 oktober gaan we voor de derde keer op reis in Scheveningen met A Night Out Muziek Expeditie!

Een reisleider brengt je naar 6 locaties waar je wordt verrast door aanstormend talent met een intiem muziekoptreden of kleinkunst. Laat je verrassen door het prachtige Scheveningen op deze bijzondere tour.

Magic at Sea

MAGIE: voor sommigen is het maar een woord ... voor de magiërs van the Amsterdam Magic Show is het een manier van leven. Neem jouw (klein)kinderen, vrienden of geliefde mee op een magische rit en vergeet de wereld erbuiten voor een te gekke avond.Gedachten lezen, interactie, humor en magie door de prijswinnende goochelaars van de AMS. De show begint met close-up magic; daarna volgt een verbazingwekkende show op het grote podium. Op zaterdag 22 oktober vanaf 19.00 kan je genieten van dit spektakel in de Lourdeskerk.

Powerpitch

Ben jij onder de 28 en heb jij een tof plan? Op 17 oktober vanaf 19.00 kan je bij The Shore hierover vertellen.

Een surfwedstrijd voor bejaarden? Een indoor openluchtmuseum? Een daklozen BBQ in de paleistuinen? Of een ander maatschappelijk, sociaal of cultureel idee?

Er wordt per idee tot €1500,- weggegeven. Maximaal 15 inschrijvingen. Stuur je plan + begroting op naar Katja@power-pitch.nl

Soul Divas

Zondagmiddag 20 oktober zal Encore geheel in het teken staan van Soul Divas. Tijdens deze zondagmiddag zal je worden getrakteerd op een show waarin swingende nummers van onder andere Rihanna, Beyoncé en Whitney Houston worden afgewisseld met solo’s en duetten van beroemde pop-en soulklassiekers!

Dining with the stars

Dining with the stars is een nieuw concept in Encore. Donderdagavond 24 Oktober zal Encore geheel in het teken staan van Trijntje Oosterhuis. Tijdens dit diner concert kan je de hele avond genieten van bekende nummers afgewisseld met duetten, met in de hoofdrol Trijntje Oosterhuis!


Delen

Bekijk ook deze tips

Ijskoude wellness

De zomer komt er dan wel aan, maar op Scheveningen kan je nog de kou opzoeken. En waarom je dat zou doen? Voor je gezondheid en herstel! Hiervoor kan je niet alleen een ijsbad nemen, er bestaat er ook iets anders; cryotherapie. Lees mee en neem een duik in de kou.

Lees verder

Een zee van liefde

Met een koptelefoon op en altijd uitzicht op de zee komt een verhaal over de liefde, kuren aan de Haagse zee en natuurlijk muziek tijdens deze 1,5 uur durende looproute tot leven. En hier kan jij morgen al van genieten. Het is tijd om je te begeven in een zee van liefde en geluid!

Lees verder

De 5 beste ontspanningstips van afgelopen jaar

Ja mensen het is nog maar net kerst en we gaan alweer kijken naar het einde van het jaar. Waarom? Omdat een beetje reflectie geen kwaad kan zo tegen het uiteinde. Want wat was (is eigenlijk) het een mooi jaar! In Scheveningen was het een jaar vol activiteit, het bruist hier, en een ding is zeker, in 2017 gaat dat alleen maar door. Maar ondanks alle actie is er ook volop tijd voor ontspanning. Voor tips om te ontspannen kon je op ‘Scheveningen Zuivert’ je lol op het afgelopen jaar. Maar om komend jaar relaxed te beginnen, en omdat einde...

Lees verder