Buitengewoon
Scheveningen

Liefde aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Tasty Comedy

9 mei 2018 - Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Wij laten je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. Een avond vol smaak en vermaak? Dan heeft Tasty Comedy het menu dat jouw avond geslaagd zal maken. Proef de avond vol comedy op Scheveningen boven zee.

Lachen aan zee

Een echte avond uit op Scheveningen? Niet alleen met lekker eten en goede drankjes, maar ook met geweldig avondvullend vermaak, dat vind je zeker bij Tasty Comedy!

Tasty Comedy bestaat uit verschillende unieke elementen. Samen genieten van heerlijke gerechten terwijl je vermaakt wordt door zowel nationale als internationale top comedians en muzikanten.En dit alles met het fantastische uitzicht dat de Pier van Scheveningen biedt op de achtergrond. Al deze elementen samen, zorgen voor het het unieke recept voor een onbezorgde avond uit.

Het prachtige 360 graden uitzicht over zee onder het genot van live muziek en heerlijke drankjes.Wat wil je nog meer? Kom een avond lachen, gieren smullen bij Tasty Comedy!

Comedians

Het is lachen geblazen dus als je een avond uitgaat bij Tasty Comedy. En je kan zo vaak als je wilt want geen enkele avond is hetzelfde.

Ze selecteren constant nieuwe comedians uit binnen- en buitenland waardoor onze comedy line-up verrassend blijft.

Wanneer je bij Tasty Comedy hebt geboekt, ben je verzekerd van een show met vier comedians die aangevoerd worden door een MC. De MC’s die regelmatig afwisselen zijn: Howard Komproe, Harry Glotzbach en Tom Sligting.

Locatie

Scheveningen is in beginsel een schitterende badplaats en één van de meest bijzonder plekjes van Nederland.

De Pier is een landmark dat elke Nederlander zal kennen, en midden op deze schitterende Pier, vind je dus de Comedy Show.

Voorafgaand aan je bezoek kunt je nog langs de vele winkels lopen of genieten van een heerlijke stranddag. 's Avonds kun je je laten verwennen door het uitmuntende 4-gangen diner.

De Pier is net geheel vernieuwd en staat bol van de leuke, gezellige eetkraampjes en barretjes met natuurlijk aan het einde van de Pier het recent geopende reuzenrad.

Door alle ontwikkelingen is Scheveningen weer helemaal hot met voldoende parkeermogelijkheden in het centrum van de randstad.

De gezellige ronde ruimte van Tasty Comedy is van alle gemakken voorzien en biedt mogelijkheden voor veel verschillende events.

Alle audiovisuele mogelijkheden zijn aanwezig alsmede een compleet geoutilleerde keuken en diverse catering mogelijkheden. Ook is het mogelijk om de ruimte te boeken met eigen catering invulling.

Organiseer bijvoorbeeld ook jouw event bij Tasty Comedy met een prachtig 360 graden panoramisch uitzicht op zee. Dus ook als je met een groep een avond uit wilt is dat mogelijk.

Kortom voor de perfecte avond uit aan het strand van Scheveningen kan je ook terecht bij Tasty Comedy!

A Night Out aan Zee

De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Aan zee bruist het elke avond van het jaar. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out aan Zee. Bekijk de avondprogrammering op parels van plekken en met speciaal georganiseerde muziek evenementen. Wandel mee met een muziekexpeditie of proef de grandeur van het Kurhaus. A Night Out aan Zee biedt ideeën voor activiteiten te kust en te keur en laat zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben.


Delen

Bekijk ook deze tips

Verlicht volleyballen

Met dit koude weer moet je wel een beetje in beweging blijven om het warm te krijgen. En natuurlijk om de stamppotjes en andere heerlijke herfstmaaltijden eraf te zweten! Het is heel begrijpelijk dat je geen zin hebt om buiten te gaan staan (of rennen) klappertanden, dus hier een goede binnenlocatie waar je je lol op kan; Lindobeach.

Lees verder

Een pittoreske plaats

Kleine vissershuisjes, smalle straatjes, en bakstenen straten; Scheveningen straalt een pittoreske sfeer uit. Natuurlijk staat de badplaats ook bekend om de grandeur van het Kurhaus, de boulevard en de uitgestrekte natuur aan zee, maar vandaag richten wij ons op de knusse kant van Scheveningen, en geven wij jullie de tips om die op te zoeken.

Lees verder

Winters warm

​Om warm de winter door te komen hebben wij een aantal hartverwarmende tips voor jullie op een rijtje gezet. We nemen je mee in een winterse wereld vol lichtpuntjes en hoogtepunten. Dus pak een kop thee en lees even mee!

Lees verder