Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - VISSCH

27 juni 2018 - Lopend langs de kade met haar blauwe wateren, en de kleurrijke boten met omvangrijke netten, ruik je de geur van de zee en die van VISSCH! Dit driedaagse festival vindt plaats in de iconische visafslag en staat geheel in het teken van Noordzeevis. En daar zit meer achter het net dan je zou denken!

Festival aan zee

VISSCH is een culinair visfestival dat elk jaar plaatsvindt in de haven van Scheveningen. Het gratis foodevenement laat bezoekers ervaren wat Scheveningse vis is.

De bereiding en het proeven zijn uitgangspunten tijdens dit festival waarin visserij, horeca en consument elkaar ontmoeten bij de visafslag.

Tijdens VISSCH kun je genieten van heerlijk bereide vis uit de Noordzee met een wijntje of een echt Schevenings biertje.De verschillende foodtrucks en lokale horeca, de muzikale en inhoudelijke optredens, en de locatie met een prachtig uitzicht op de haven, de schepen en de vismarkt bieden de bezoeker een uitgelezen kans om het unieke karakter van Scheveningen te ervaren.

Wil je dus zien en proeven wat Scheveningen, de Scheveningse visserij en restaurants allemaal te bieden hebben, kom dan naar VISSCH!

Een perfecte avond uit begint bij VISSCH, met een heerlijk wijntje in de hand en muziek op de achtergrond wordt komend weekend een gegarandeerd succes.

Val in de prijzen bij VISSCH

Niet alleen is er muziek, zijn er lekker hapjes en heerlijke drankjes! Tijdens deze vijfde editie van het visfestival wordt ook nog eens de VISSCH Award uitgereikt.

Deze award is speciaal voor een persoon, onderneming of instelling die zich op een bijzondere manier inzet voor Noordzeevis in het algemeen en/of Noordzeevis uit Scheveningen. Speerpunten waar de vakjury en het publiek op zullen letten zijn lokaal, gezond, duurzaamheid en smaak.

Een extra leuke editie van VISSCH dus aankomend weekend! En je kan natuurlijk ook combineren, want dit weekend zijn er nog steeds leuke activiteiten op het Noorderstrand in de Volvo Ocean Race Village.

Vrijdagavond zijn er bijvoorbeeld optredens van Racoon en Chef's Special, dus een visje happen past daar goed bij.

Zaterdag en zondag kan je ook nog bij beide terecht, dus jouw weekend is in kannen en kruiken op Scheveningen.

A Night Out aan Zee

De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Aan zee bruist het elke avond van het jaar. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out aan Zee. Bekijk de avondprogrammering op parels van plekken en met speciaal georganiseerde muziek evenementen. Wandel mee met een muziekexpeditie of proef de grandeur van het Kurhaus. A Night Out aan Zee biedt ideeën voor activiteiten te kust en te keur en laat zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben.

Delen