Buitengewoon
Scheveningen

Lente in de lucht

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Night Out - Winnaars augustus

16 augustus 2018 - In het kader van A Night Out aan Zee doen wij de komende tijd elke maand een winactie. We hebben de leukste prijzen aan zee, dus de beste tip die wij je kunnen geven is om onze kanalen in de gaten te houden. Afgelopen tijd kon je A Night Out op de Pier winnen. Daarover hieronder wat meer, en er komt alweer een nieuwe winactie aan!

Winnaars en nieuwe actie

Wat je precies kon winnen? Dat was niet mis! Wij mochten twee keer twee volledige verzorgde avonden uit wegggeven, waarbij je eerst kan genieten van jazz op de Pier. Vervolgens een diner, een rondje in het reuzenrad en als klap op de vuurpijl ga je naar een optreden van Jocelyn Brown in het Kurhaus!

Dit kon tot gister, en inmiddels hebben we uit alle mensen maar liefst twee winnaars gekozen. Die gaan samen met iemand een geweldige avond tegemoet. Geniet ervan!

Maar niet getreurd als je niks hebt gewonnen, want er komt al heel snel een nieuwe ronde aan (en dus ook nieuwe kansen zoals je weet). De komende tijd kan je namelijk kaarten winnen voor... Live on the Beach en ga je naar het optreden van Anouk!

Nog een nachtje geduld, morgen lees je alles over deze winactie en wat je kan doen om kaarten te winnen voor dit spetterende optreden aan zee.

A Night Out aan Zee

De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Aan zee bruist het elke avond van het jaar. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out aan Zee. Bekijk de avondprogrammering op parels van plekken en met speciaal georganiseerde muziek evenementen. Wandel mee met een muziekexpeditie of proef de grandeur van het Kurhaus. A Night Out aan Zee biedt ideeën voor activiteiten te kust en te keur en laat zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben.Delen