Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Royal Winter

1 december 2019 - De binnenstad wordt verlicht met de mooiste events in december; maar ook aan zee kan je genieten van A Royal Winter. De stad aan zee staat de hele maand in het teken van festiviteiten en geloof ons: die wil je zeker niet missen!

Have a Royal Winter

Den Haag viert de laatste maanden van het jaar stijlvol en feestelijk met winterse events door heel de stad aan zee en waar je ondanks de winterse temperaturen altijd warm én koninklijk wordt verwelkomd!

Laat je verrassen door de schitterende lichtprojecties van The Hague Highlights. Struin langs de wondermooie winterstalletjes van de Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout. Zwier over de stadse schaatsbaan of aan de zee. Beleef het Haagse; koninklijk, aan zee op jouw manier. Have a Royal Winter!

Schaatsen aan zeeEen uniek winterconcept op het strand van Scheveningen. Vanuit de overdekte schaatsbaan en de naastgelegen horeca hebben winterliefhebbers uitzicht op strand en zee.

Daarnaast is de Funskate IJsbaan geschikt voor feesten, bedrijfsuitjes en curlingcompetities. De Funskate IJsbaan is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur en tijdens de Kerstvakantie van 10.00 tot 20.00 uur.

En ook het Kurhausplein is omgetoverd tot een ijspaleis: Van 9 november t/m 26 januari kan er weer geschaatst worden op onze overdekte ijsbaan op het Kurhausplein van maar liefst 600m2.

Wintervuurwerk

Scheveningen is in de wintermaanden weer het decor van kleurrijke vuurwerkshows. In december wordt gedurende meerdere weekenden wintervuurwerk afgeschoten rond De Pier in Scheveningen. De gratis shows zijn goed te zien vanaf de boulevard en het strand.


Geniet van een schitterende show vanaf de boulevard. Op zondag 1, 8, 15 en 22 december vinden er om 18.00 uur winterse vuurwerkshows plaats op het strand van Scheveningen ter hoogte van het Grand Hotel Amrâth Kurhaus.

Delen

Bekijk ook deze tips

Nog een bakkie?

Een bakkie op Scheveningen hoort bij de dagelijkse routine van vele inwoners van de badplaats. Er zijn aardig wat buitengewone tentjes waar je hiervoor terecht kan. Maar gelukkig komen er ook nog steeds geweldige plekken bij waar je een heerlijke bakkie kan halen. Dus daarom deze week de tip om nog een bakkie te halen, bij een nieuw koffietentje die ook zo heet!

Lees verder

Bootcamp aan zee

Een goed begin is belangrijk, dus kom deze maand zweten bij dit buitengewone bootcamp aan zee! Bij 24 Beachfit kan je deze maand de kerstkransjes en oliebollen eraf zweten, of gewoon lekker fit worden of blijven.

Lees verder

Vissen bij Vigo

Als je aan Scheveningen denkt, dan denk je aan vis. En die is er in overvloed te vinden. Deze week vis je zeker niet achter het net met deze tip! Want een van de meest bekende namen in de visserij komt aan bod. Lees en laat het water je in de mond lopen...

Lees verder