Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

A Royal Winter 2

3 december 2019 - In december staat Den Haag geheel in het teken van een Royal Winter, in het laatste jaargetijde wordt de stad omgetoverd tot hét winterse hart van Nederland. Deze knusse dagen worden cultureel gevierd op het Circusplein in Scheveningen, waar een sfeervol podium van Have Royal Winter Village te vinden is.

Have a Royal Winter Village Scheveningen

Duik op zaterdag 14 en zondag 15 december in de Royal Winter Village en maak je kennis met talentvolle artiesten uit onze eigen stad. Geniet onder een overdekt podium van de culturele acts en maak kennis met diverse talenten die Den Haag te bieden heeft.

Laat je verrassen door harmonieuze koren, hilarische comedians, hartverwarmende jazz optredens en swing mee met de meest winterse kerstbeats. Tijdens de optredens is het smullen geblazen met warme traktaties uit verrukkelijke Haagse keukens.

Have a Royal Winter Village is gratis te bezoeken op het Circusplein op Scheveningen op zaterdag 14 en zondag 15 december.

Dit rondreizende culturele podium is een onderdeel van het Have a Royal Winter-programma. Den Haag zit de laatste maanden van het jaar vol met winterse activiteiten en evenementen om in de feestelijke stemming te komen. Geniet van de winter in de stad aan zee!Have a Royal Winter Village

Geniet van diverse culturele optredens op Have a Royal Winter Village. Dit reizende culturele dorp bestaat uit een sfeervol podium met bijbehorende verwarmde entourage waar tijdens de twee winterweekenden vóór kerst verrassende live optredens worden gegeven op Scheveningen en de Grote Marktstraat

Laat je verrassen door verschillende optredens van prachtige Haagse koren, hartverwarmende jazzmuziek en swingende kerstbeats. Have a Royal Winter Village zal ook plek maken voor de wereld van comedy: laat je meenemen in de hilarische acts van cabaretiers uit onze stad. Kortom maak kennis met de fantastische Haagse talenten!

Op zaterdag 21 december en zondag 22 december kan je terecht op de Grote Marktstraat en dit is gratis te bezoeken. Den Haag zit de laatste maanden van het jaar vol met winterse activiteiten en evenementen om in de feestelijke stemming te komen.

Winterse agenda Scheveningen

De Scheveningen Light Walk, Anastasia in het Circustheater, Schaatsen op het Kurhausplein (en aan zee!), en het Wintervuurwerk zetten de maand december in vuur een vlam.

Combineer een dagje stad en strand; een leuk bezoekje aan de Royal Christmas Fair en dan door naar het vuurwerk bijvoorbeeld. Houd goed onze website in de gaten voor meer winterse tips!

Delen