Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Aan zee is het net werken

23 juli 2018 - Een buitengewone zakenlunch, brainstormsessie aan zee of gewoon een leuke ‘get together’ met je bedrijf? Dan ben je op Scheveningen aan het juiste adres! Een vergadering is goed te combineren met een strandwandeling of een activiteit aan zee. Een nieuwe locatie waar je kan flexwerken of met je bedrijf kan vergaderen op Scheveningen is Flex+ by 7evens op de Neptunusstraat!

Even voorstellen

Een inspirerende plek nodig om tot geweldige inzichten te komen? Flex+ by 7evens is gespecialiseerd in het ontwikkelen van ideeën naar concreet resultaat.

Zij weten als geen ander hoe je creativiteit kunt stimuleren om tot het beste resultaat te komen. Daarom hebben ze een werkruimte ingericht specifiek voor teams die, al dan niet met begeleiding, tot grootse inzichten willen komen.Je kunt deze inspirerende ruimte, waarin je met 8 man kunt samenwerken, los huren. Maar ook met workshop begeleiding om zo met jouw team tot het maximale resultaat te komen. De ruimte is ontworpen om wat rust te scheppen, dus kom uit de hectiek van je kantoor naar deze oase op Scheveningen!

Net werken aan zee

En een oase dat is het, want je wordt in de watten gelegd. Niet alleen kan je gebruik maken van de prachtige werkruimte ook is er de optie om te genieten van een volledig verzorgde lunch.

Het is zelfs mogelijk een oppas te regelen voor kinderen via 7evens, bij de hiernaast gelegen kinderopvang. En wil je je dag met je bedrijf op een originele manier afsluiten op Scheveningen? 7evens werkt nauw samen met event bureaus en strandtenten die de leukste activiteiten organiseren.

Je kunt hier met je bedrijf terecht op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00 tot 15.00. Probeer het een keer uit, dan zul je merken dat het aan zee net werken is!

Delen

Bekijk ook deze tips

Burgers en muziek

De Keizerstraat is het kloppende hart van Scheveningen. Niet alleen kan je er lekker eten, ook staat er uitgaan op het menu. Er zijn vaak live optredens waar je van kan genieten. Dus kom ook swingen op Scheveningen!

Lees verder

In balans

Zen aan zee zijn is niet zo moeilijk met alle Scheveningen Zuivert tips die wij je bieden. En buiten dat, van het strand word je toch altijd wel relaxed? Daarom hebben we vandaag een tip die wat verder reikt dan de kust lang is, namelijk naar de binnenstad toe. Lekker flexibel van ons, zodat jij dat ook wordt!

Lees verder

Fotoboek op Scheveningen

Scheveningen is een plaatje om te zien en om te schieten! Menig fotografen hart gaat sneller kloppen bij het zien van de prachtige lucht en de machtige zee. Zo viel ook Sandra Uittenbogaart als een blok voor de badplaats en bracht met een fantastisch fotoboek een ode aan Scheveningen in beeld.

Lees verder