Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

All that sugar and spice...

Op de hoek van misschien wel het drukste kruispunt van Scheveningen (richting de Keizerstraat en Badhuisstraat), zit ZO, Zoet & Zout. Te herkennen aan de opvallende, groene verschijning die uitstekend past bij de moraal van de lunchtent: gezond. De uitgebreide lunchkaart staat vol met heerlijke sandwiches, salades en taartjes. Voor een extra vitamineboost kun je kiezen uit de afwisselende smoothies vol goede superfoods. Denk aan spirulina, chiazaad en spinazie. Klinkt dit iets te exotisch en gezond? Geen zorgen, het is prima te versmaden, omdat ZO het mixt met verse ananas, aardbeien, bosbessen, jus d’orange en andere heerlijke sappen. Ga er lekker zitten – buiten of binnen - sluit de WiFi aan om nog wat werk te verzetten of neem een maaltijd/shake mee to go als je haast hebt. Zoetigheid nodig voor een feestje? ZO bakt ook op bestelling.

http://www.zozoetenzout.nl/Delen

Bekijk ook deze tips

Yoga aan de kust

Jullie kennen The Shore vast wel toch? Nog niet? Dan moet je als de wiedeweerga even langs gaan. Het is bij deze duurzame plek aan ons mooie strand namelijk goed toeven. Niet alleen zijn de surflessen er spetterend, het biologische eten en de drankjes zijn ook erg goed! En het allerleukste nieuws is, dat ze speciaal voor Scheveningen Zuivert een flexibele aanbieding hebben voor onze lezers.

Lees verder

Aan de wandel

Voor ons buitengewoon Scheveningen gaan wij graag aan de wandel. En het liefst geen klein ommetje, want daarvoor is onze kust veel te mooi. Dus vis niet achter het net en grijp je kans om de benen te strekken. Met deze gloednieuwe routes word je niet alleen mobieler maar ook wijzer. De nieuwste wandelroutes heb je binnen handbereik!

Lees verder

Floaten aan zee

Het is vakantie, en dat betekent meer ontspanning dan spanning. En waar kan je beter zwemmen in een zee van rust, dan op Scheveningen? Om je daar een extra handje mee te helpen, hebben we een actie voor je samengesteld met het Floatcenter op de Pier!

Lees verder