Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Alleen met elkaar

De zon schijnt op Scheveningen, en daar kunnen we helaas nu even niet van genieten. Maar niet getreurd, wij brengen jou het zonnetje in huis met onze tips. Niet alleen zodat je nu iets hebt om naar uit te kijken, maar ook om lokale ondernemers en sociale projecten een hart onder de riem te steken

Tips gezocht

We zijn op zoek naar tips hoe je de lokale ondernemers in de badplaats kunt steunen: shop bijvoorbeeld lokale producten en wij geven je recepten om ze te verwerken, of bestel eten van je favoriete restaurant bij jou thuis.

Ook brengen wij je de mooiste foto's van buiten naar binnen op onze Instagram! Geniet van het strand, op afstand.

Ben jij een ondernemer en kunnen wij je helpen door jouw initiatief te promoten? Of heb je een tip voor ons over een initiatief? Wij verwerken alleen tips die volgens de richtlijnen zijn van het RIVM. En denk ook aan sociaal maatschappelijke initiatieven; wij willen iedereen steunen met promotie in deze tijd. Mail naar redactie@buitengewoonscheveningen.nl.

Alleen maar met elkaar

In Nederland gelden maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor de gemeente Den Haag. Houd daarom ook deze pagina in de gaten, hij wordt regelmatig vernieuwd.

Voor iedereen geldt dit dringende advies: ga niet naar bos of strand. En uiteraard ook niet naar andere plekken waar het druk kan zijn. Voorkom mensenmassa’s en houd afstand! 1,5 meter afstand is de norm. Beperk risico’s voor jezelf en anderen.

Foto: Marilyn Bartman Photography bij Strandtent Naturel
Delen