Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Andere koffie

12 februari - Het is altijd koffietijd, zeker op Scheveningen. En dat weet een van de beste barista's (misschien wel de beste) van Scheveningen, maar al te goed. Daarom gaat hij ook zijn eigen koffietent openen aan onze mooie kust. Als je een bakkie van Vincent hebt geproefd dan weet je, dat is nog eens andere koffie!

Even voorstellen

Sinds 2010 is de altijd vrolijk Vincent al werkzaam in de koffie. Hij begon als barista waarna hij doorgroeide tot trainer en later ook de rol van consultant kreeg.

De afgelopen jaren heeft hij geholpen bij de startfase van verschillende inmiddels succesvolle espressobars en koffiemerken.

Tijdens deze projecten stort hij zich altijd op het enthousiasmeren en opleiden van teams, verbeteren van koffiekwaliteit en laat hij gasten verliefd worden op het product.Het deelnemen aan wedstrijden heeft Vincent uitgedaagd om zijn kwaliteiten als barista steeds verder te pushen. Nu wil hij die ervaringen gebruiken om zijn visie op wat een goede espressobar inhoudt uit te dragen.

Liefde voor koffie

Na jaren met veel liefde werken in de specialty koffie gaat Vincent zijn eigen Espressobar openen!

Een plek waar de focus ligt op goede koffie, lekker eten en natuurlijk een gezellige vibe. Koffie is voor hem altijd zo veel meer geweest dan een bakkie troost drinken.

Koffie is een wereld van smaken ontdekken en jezelf uitdagen om er meer over te leren en steeds beter te worden in het bereiden ervan.

Maar het is ook mensen leren kennen, gezond en lekker eten, genieten van goede muziek en de buurt verbinden. Het is je tanden erin zetten om de beste kwaliteit te serveren, en dat allemaal met elkaar te delen met een laid-back vibe.

De Espressobar gaat openen in een hoekpandje tussen de surfshop en skatewinkel midden op de Badhuisstraat in Scheveningen.

Dit is naast één van de bekendste straatjes van Scheveningen, ook nog eens zijn eigen buurt.

"Ik voel en hoor dat er in de buurt behoefte is aan een plek waar je ongedwongen bij elkaar kan komen en genieten van een goede kop koffie."

Tigershark

Van koffie krijgen we nooit genoeg! En dat komt goed uit want Scheveningen krijgt nog een plek waar je van specialty coffee kan genieten.

Of je nou een beginnende koffiedrinker bent of een echte koffie-nerd, er is voor iedereen iets nieuws te ontdekken.

Met de ervaring van Vincent als barista en trainer kan hij iedereen op hun eigen manier meenemen. Daarnaast zullen er ook taarten, cakes en eerlijk en gezond ontbijt geserveerd worden om je dag goed te starten.

Naast al dit lekkers zal de ruimte ook gebruikt worden om mensen bij elkaar te brengen door middel van het geven van (koffie)workshops, het exposeren van kunst en live muziek.

Kortom, een plek waar je komt vanwege de kwaliteit, en niet meer weg wilt vanwege de vibe.

Maar deze leuke nieuwe plek, en vooral Vincent heeft nog een steuntje in de rug nodig! Daarom kan je investeren in Tigershark.

Dus neem snel een kijkje op de website en wie weet zit jij binnenkort aan een bakkie pleur in de Badhuisstraat bij Tigershark!

Delen

Bekijk ook deze tips

Een groen begin

Rustig wakker worden tussen de bomen van het Westbroekpark. Je lichaam strekken, je spieren langzaam warmdraaien voor de dag. Een heerlijk huisgemaakt ontbijt, met verse gezonde producten uit eigen tuin. Dit kan in de maand september elke woensdag bij Green in het park!

Lees verder

Koekje erbij?

​Zoals je hier al hebt kunnen lezen, is er een buitengewoon leuk tentje geopend in de Keizerstraat. Dat is dus niks nieuws, maar wat wel nieuw is, is dat wij een leuke aanbieding voor jullie hebben. Dit natuurlijk in het kader van Scheveningen Zuivert! Lees snel even verder als je ook nieuwsgierig bent geworden, en als je houdt van koffie met zelfgemaakte koekjes (en wie houdt daar nou niet van).

Lees verder

Waar moet je zijn, met Valentijn

De roze neon harten hangen alweer uit in de Keizerstraat hier in Scheveningen, dus we moeten er echt aan geloven (we richten ons vooral even naar de heren): het is bijna Valentijn! Aaaaah klinkt er nu vanachter verschillende computers. Maar wees gerust wij schieten (of schrijven) je te hulp, hier namelijk de allerleukste tips om deze Valentijnsdag echt te shinen. En mocht hier niks tussen staan? Dan kijk je toch even naar ons archief, en kan je zo op pad met je lief!

Lees verder