Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Andere koffie

12 februari - Het is altijd koffietijd, zeker op Scheveningen. En dat weet een van de beste barista's (misschien wel de beste) van Scheveningen, maar al te goed. Daarom gaat hij ook zijn eigen koffietent openen aan onze mooie kust. Als je een bakkie van Vincent hebt geproefd dan weet je, dat is nog eens andere koffie!

Even voorstellen

Sinds 2010 is de altijd vrolijk Vincent al werkzaam in de koffie. Hij begon als barista waarna hij doorgroeide tot trainer en later ook de rol van consultant kreeg.

De afgelopen jaren heeft hij geholpen bij de startfase van verschillende inmiddels succesvolle espressobars en koffiemerken.

Tijdens deze projecten stort hij zich altijd op het enthousiasmeren en opleiden van teams, verbeteren van koffiekwaliteit en laat hij gasten verliefd worden op het product.Het deelnemen aan wedstrijden heeft Vincent uitgedaagd om zijn kwaliteiten als barista steeds verder te pushen. Nu wil hij die ervaringen gebruiken om zijn visie op wat een goede espressobar inhoudt uit te dragen.

Liefde voor koffie

Na jaren met veel liefde werken in de specialty koffie gaat Vincent zijn eigen Espressobar openen!

Een plek waar de focus ligt op goede koffie, lekker eten en natuurlijk een gezellige vibe. Koffie is voor hem altijd zo veel meer geweest dan een bakkie troost drinken.

Koffie is een wereld van smaken ontdekken en jezelf uitdagen om er meer over te leren en steeds beter te worden in het bereiden ervan.

Maar het is ook mensen leren kennen, gezond en lekker eten, genieten van goede muziek en de buurt verbinden. Het is je tanden erin zetten om de beste kwaliteit te serveren, en dat allemaal met elkaar te delen met een laid-back vibe.

De Espressobar gaat openen in een hoekpandje tussen de surfshop en skatewinkel midden op de Badhuisstraat in Scheveningen.

Dit is naast één van de bekendste straatjes van Scheveningen, ook nog eens zijn eigen buurt.

"Ik voel en hoor dat er in de buurt behoefte is aan een plek waar je ongedwongen bij elkaar kan komen en genieten van een goede kop koffie."

Tigershark

Van koffie krijgen we nooit genoeg! En dat komt goed uit want Scheveningen krijgt nog een plek waar je van specialty coffee kan genieten.

Of je nou een beginnende koffiedrinker bent of een echte koffie-nerd, er is voor iedereen iets nieuws te ontdekken.

Met de ervaring van Vincent als barista en trainer kan hij iedereen op hun eigen manier meenemen. Daarnaast zullen er ook taarten, cakes en eerlijk en gezond ontbijt geserveerd worden om je dag goed te starten.

Naast al dit lekkers zal de ruimte ook gebruikt worden om mensen bij elkaar te brengen door middel van het geven van (koffie)workshops, het exposeren van kunst en live muziek.

Kortom, een plek waar je komt vanwege de kwaliteit, en niet meer weg wilt vanwege de vibe.

Maar deze leuke nieuwe plek, en vooral Vincent heeft nog een steuntje in de rug nodig! Daarom kan je investeren in Tigershark.

Dus neem snel een kijkje op de website en wie weet zit jij binnenkort aan een bakkie pleur in de Badhuisstraat bij Tigershark!

Delen

Bekijk ook deze tips

Zomers tennisfeestje in Scheveningen

​Van maandag 25 t/m zondag 31 juli vindt de 24e editie plaats van The Hague Open. Nederlands beste tennissers nemen het op tegen internationaal toptalent op de legendarische Mets tennisbanen in Scheveningen.

Lees verder

Neem een duik

Iets meer dan een weekje geleden kon je nog gerust een duik nemen in de Noordzee, en liepen er mensen in korte broek over het strand. Inmiddels is dan toch echt de herfst begonnen, met vallende bladeren, gure wind en wilde zee. Dus waar kan je als zwemliefhebber dan naar toe om even de armpjes los te zwaaien? De Blinkerd in Scheveningen is dan een echte aanrader, ook voor de iets minder fanatieke zwemmer natuurlijk!

Lees verder

Zuiver(t) je huid!

Weten jullie nog dat we een leuk blog hadden over de dames van La Caldera? Dan weet je vast ook nog wel dat we een leuke actie hadden in samenwerking met het schoonheidssalon dat daar aan vast zit, van Utsukusy. Omdat de actie die we samen hebben opgesteld nog steeds loopt, heerlijk is, goed gaat en meer van zulks hebben de dames van Utsukusy besloten deze nog even te verlengen. En nog een leuke actie er aan vast te plakken ook voor onze lezers! Dus bij deze, waar wacht je nog op? Een Scheveningen Zuivert aanbieding voor februari waar je...

Lees verder