Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Bakkies op Scheveningen

3 april 2019 - Een bakkie pleur, troost en het zwarte goud; kortom koffie! We houden ervan hier op Scheveningen. Daarom zetten we voor jullie op rijtje waar je de heerlijkste bakkies kan krijgen. Pak een kopje koffie erbij en lees even mee.

Tigershark

Dit koffie walhalla in de Badhuisstraat is een must als je Scheveningen bezoekt. De eigenaar, Vinnie, heeft een passie voor het zwarte goud en dat proef je.

De meest bijzondere koffies komen hier voorbij, maar ook een simpel zwart bakkie is echt een aanrader! En heb je zin in iets zoets erbij? Dan kunnen we het citroenmerenguetaartje aanbevelen.

Meneer Chocola

In de Keizerstraat zit deze koffie bistro waar je je in Frankrijk waant met een croissantje en een heerlijke koffie.De zelfgemaakte zoetigheden en broodjes zijn om je vingers bij af te likken en wakker worden aan zee doe je hier zeker.

Zo Zoet & Zout

Een ontbijtje met een cappuccino; en voor de grote trek een Club Zo! De heerlijkste eitjes worden klaargemaakt bij deze parel op Scheveningen.

Verse biologische producten en een wisselende kaart maken deze koffietent een echte aanrader.

The Shore

De lekkerste pannenkoeken met je voeten in het zand, en een perfect bakkie erbij natuurlijk. The Shore is een duurzame surfschool en restaurant aan zee.

Al het eten is biologisch en met zo min mogelijk toevoegingen; puur natuur dus. En wil je een duikje in de zee nemen dan kan dat natuurlijk.

Lola Bikes & Coffee

Niet zo ver van Scheveningen, net in de binnenstad zit deze hippe koffiezaak. Op het Noordeinde, een paar minuutjes lopen van tram 1 (die naar Scheveningen gaat), kan je een van de beste bakkies drinken.

En mocht je helemaal gek van fietsen zijn dan val je hier ook met je neus in de boter. Of misschien kom je wel lekker uit Scheveningen gefietst na een wandeling om hier een koffie te drinken. Kortom, de ideale combinatie van strand en stad!

Delen

Bekijk ook deze tips

Gewoon buiten sporten

Ja woensdag is een beetje onze sportdag, zoals je misschien al doorhad. En hoewel wij van de redactie van een beetje sporten niet vies zijn, is het in deze koude sferen best lastig om jezelf te motiveren. Maar daar hebben we jullie motivatie tips voor gegeven, weet je nog? En gelukkig werkt het ook erg motiverend als er weer nieuwe mogelijkheden bij komen in Scheveningen. Dussss, tromgeroffel, we hebben in dat kader een wel erg leuk nieuwtje voor jullie (of je dus even verder wilt lezen).

Lees verder

Kerst en kado

December is de maand van de cadeautjes. Of je ze nu uitdeelt of krijgt, het is altijd leuk! Tenzij je even geen inspiratie hebt, maar dan hebben wij een tip voor jou cadeau! Want bij Kaatje aan de Rein vind je altijd wat leuks. En ze hebben nu achterin de winkel een oogverblindende kerstmarkt vol hebbedingetjes.

Lees verder

Hipfest

​​Het zonnetje schijnt en wij zijn helemaal klaar voor een feestje! Alle strandtenten openen hun deuren en ook in de Keizerstraat staat er een swingend programma voor je klaar binnenkort. Kom ook swingen aan zee bij het Hipfest.

Lees verder