Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Bakkies op Scheveningen

3 april 2019 - Een bakkie pleur, troost en het zwarte goud; kortom koffie! We houden ervan hier op Scheveningen. Daarom zetten we voor jullie op rijtje waar je de heerlijkste bakkies kan krijgen. Pak een kopje koffie erbij en lees even mee.

Tigershark

Dit koffie walhalla in de Badhuisstraat is een must als je Scheveningen bezoekt. De eigenaar, Vinnie, heeft een passie voor het zwarte goud en dat proef je.

De meest bijzondere koffies komen hier voorbij, maar ook een simpel zwart bakkie is echt een aanrader! En heb je zin in iets zoets erbij? Dan kunnen we het citroenmerenguetaartje aanbevelen.

Meneer Chocola

In de Keizerstraat zit deze koffie bistro waar je je in Frankrijk waant met een croissantje en een heerlijke koffie.De zelfgemaakte zoetigheden en broodjes zijn om je vingers bij af te likken en wakker worden aan zee doe je hier zeker.

Zo Zoet & Zout

Een ontbijtje met een cappuccino; en voor de grote trek een Club Zo! De heerlijkste eitjes worden klaargemaakt bij deze parel op Scheveningen.

Verse biologische producten en een wisselende kaart maken deze koffietent een echte aanrader.

The Shore

De lekkerste pannenkoeken met je voeten in het zand, en een perfect bakkie erbij natuurlijk. The Shore is een duurzame surfschool en restaurant aan zee.

Al het eten is biologisch en met zo min mogelijk toevoegingen; puur natuur dus. En wil je een duikje in de zee nemen dan kan dat natuurlijk.

Lola Bikes & Coffee

Niet zo ver van Scheveningen, net in de binnenstad zit deze hippe koffiezaak. Op het Noordeinde, een paar minuutjes lopen van tram 1 (die naar Scheveningen gaat), kan je een van de beste bakkies drinken.

En mocht je helemaal gek van fietsen zijn dan val je hier ook met je neus in de boter. Of misschien kom je wel lekker uit Scheveningen gefietst na een wandeling om hier een koffie te drinken. Kortom, de ideale combinatie van strand en stad!

Delen

Bekijk ook deze tips

Ringen aan zee

Stel je eens voor: Twintig zandringen van circa 150 bij 300 meter die worden opgebouwd door twee zilverkleurige graafmachines. Het strand van Scheveningen wordt tot een kunstwerk gemaakt. Het blijft niet bij verbeelding, dit is allemaal echt. En dit weekend kan je dit kunstwerk komen bewonderen bij de officiele opening!

Lees verder

Een haven voor vergaderen

Stel je eens voor, vergaderen met een schitterend zicht op de haven, de stad, duinen en zee.... In de pauze even je hoofd leeg wandelen op het strand. Want je zit op slechts 300 m afstand van de zee. Deze toplocatie voor zakelijke vergaderingen ligt nu binnen handbereik. Ook geschikt voor kort verblijf, private dining, clinics, workshops en mogelijk in combinatie met de Volvo Ocean Racer VO70 als incentive!

Lees verder

Edelstenen therapie

Als je binnenloopt in La Caldera voelt het alsof er een warme deken over je heen valt. De zuivere geuren, heldere stenen en zachte tonen zijn uitnodigend. Je bent welkom, je bent thuis. Al zestien jaar is deze plek een begrip in de Keizerstraat. Niet alleen kan je er prachtige stenen en advies krijgen, ook kan je in een sessie de kracht van de edelstenen ervaren.

Lees verder