Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Bakkies op Scheveningen

3 april 2019 - Een bakkie pleur, troost en het zwarte goud; kortom koffie! We houden ervan hier op Scheveningen. Daarom zetten we voor jullie op rijtje waar je de heerlijkste bakkies kan krijgen. Pak een kopje koffie erbij en lees even mee.

Tigershark

Dit koffie walhalla in de Badhuisstraat is een must als je Scheveningen bezoekt. De eigenaar, Vinnie, heeft een passie voor het zwarte goud en dat proef je.

De meest bijzondere koffies komen hier voorbij, maar ook een simpel zwart bakkie is echt een aanrader! En heb je zin in iets zoets erbij? Dan kunnen we het citroenmerenguetaartje aanbevelen.

Meneer Chocola

In de Keizerstraat zit deze koffie bistro waar je je in Frankrijk waant met een croissantje en een heerlijke koffie.De zelfgemaakte zoetigheden en broodjes zijn om je vingers bij af te likken en wakker worden aan zee doe je hier zeker.

Zo Zoet & Zout

Een ontbijtje met een cappuccino; en voor de grote trek een Club Zo! De heerlijkste eitjes worden klaargemaakt bij deze parel op Scheveningen.

Verse biologische producten en een wisselende kaart maken deze koffietent een echte aanrader.

The Shore

De lekkerste pannenkoeken met je voeten in het zand, en een perfect bakkie erbij natuurlijk. The Shore is een duurzame surfschool en restaurant aan zee.

Al het eten is biologisch en met zo min mogelijk toevoegingen; puur natuur dus. En wil je een duikje in de zee nemen dan kan dat natuurlijk.

Lola Bikes & Coffee

Niet zo ver van Scheveningen, net in de binnenstad zit deze hippe koffiezaak. Op het Noordeinde, een paar minuutjes lopen van tram 1 (die naar Scheveningen gaat), kan je een van de beste bakkies drinken.

En mocht je helemaal gek van fietsen zijn dan val je hier ook met je neus in de boter. Of misschien kom je wel lekker uit Scheveningen gefietst na een wandeling om hier een koffie te drinken. Kortom, de ideale combinatie van strand en stad!

Delen