Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Beach-Fit Skiffa

Je ziet het wel eens op Scheveningen: puffende, zwetende, rood aangelopen mensen die over de boulevard of over het strand lopen met een schreeuwende trainer erachter (of voor) aan.

Talloze groepjes zijn er door de jaren bij heen gekomen. En iedereen die mee doet heeft vaak hetzelfde doel: fit worden of een paar onsjes minder. De trainers spelen in op dit doel, door hun training daar om te laten draaien.


Entertrainer
En in het bos van al deze trainers, staat 1 boom van een vent(je) die het toch echt om iets anders laat draaien in zijn training. Daan Verver is met zijn creatieve manier van training geven, meer een entertrainer dan een trainer. Bij Beach Fit Skiffa wordt naast zweten en rennen ook heel wat afgelachen. Goed voor je buikspieren en je gelukshormonen, als je het ons vraagt.
Fit fissa
Het is natuurlijk niet zo dat je de hele les aan het rennen bent met een slappe lach. Of dat als je uiteindelijke doel is om af te vallen of wat fitter te worden, dit niet kan. Het gaat meer om de manier waarop de training wordt gegeven, namelijk met een knipoog en een grote lach. De allround training draait zelf om het opbouwen van conditie, kracht, en lenigheid.

Beach-Fit Skiffa biedt mensen de mogelijkheid om op een verantwoorde, maar vooral gezellige en effectieve manier fit te worden. Of je nu snel wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fit wilt blijven, dan ben je bij Beach Fit aan het juiste adres. Wel is het elke les een feestje (of zoals we hier zeggen fissa).


Nog nooit gedaan?
Maak je geen zorgen als je niet in de beste conditie bent, Daan zorgt ervoor dat je mee kan komen. De groepen zijn niet erg groot waardoor je nog wat persoonlijke aandacht krijgt. Maar ook voor de doorgewinterde sporter is er genoeg uitdaging; je kan aan het einde sowieso geen burpee meer zeggen.

Alle lessen worden op het strand gegeven en duren ongeveer een uur. In een lesje Beach-Fit komen de volgende elementen aan bod:

- Bootcamp
- Pilates
- Power Yoga
- Core stability


Meer info
Je kunt meetrainen op: Woensdag 20.00 uur. Verzamelen aan het einde van de Vissershavenweg en de kosten zijn slechts 5 euro. Wanneer je een persoonlijke training wilt of met een besloten groep/bedrijf wilt trainen, is dit op afspraak mogelijk. Contact: Daan.Verver@gmail.com

Delen

Bekijk ook deze tips

Museumnacht Kids

Tijdens deze bijzondere editie van de Museumnacht staat alles in het teken van onze kleinste medemens. Stap in een wonderlijke wereld vol verbeelding en beleef een magische nacht in het Gemeentemuseum aan zee.

Lees verder

Scheveningen Zuivert: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee

Met ingang van 1 oktober 2016 zet Stichting Marketing Scheveningen 365 dagen per jaar ontspannen aan zee op de kaart met haar najaarscampagne Scheveningen Zuivert. Vanaf 1 oktober verschijnen hier op de site wekelijks tips om te ontspannen aan zee en maandelijks nieuwe aanbiedingen.

Lees verder

Waar oud nieuw wordt

Heel Marktplaats afstruinen om tweedehands spullen te vinden is leuk, maar je vindt niet altijd wat je zoekt. En buiten dat (even tussen ons), zitten er een hoop gekken op die site. Dus even struinen in Scheveningen is ook niet verkeerd. Je hebt best een paar leuke 'vintage' winkels hier, zoals je al eerder hebt kunnen lezen. Maar nu is er op de Kanaalweg nog een pareltje van een winkel bij gekomen; Atelier 34bc!

Lees verder