Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Beachrace Scheveningen

28 oktober 2019 - Er komt weer beweging in deze koude dagen. Zorg dat je bij deze sportieve stranddag op Scheveningen bent. Een fietsspektakel op het strand verwarmt de badplaats! Zien we jou ook op zondag 1 december langs de vloedlijn?

Fietsen aan zee

Dit jaar vindt de spetterende start van de MTB Beachrace plaats op de boulevard recht voor het Kurhaus.

De deelnemers starten naar het zuiden en gaan richting de haven van Scheveningen. Vlakbij de haven zal er een keerpunt op het strand zijn waardoor de deelnemers omdraaien richting Katwijk.

Na een loodzware race van 15 km langs de vloedlijn zullen de deelnemers in Katwijk aankomen en het strand verlaten via een pittige klim de duinen over.

Na 2,5km op het fietspad volgt opnieuw een klim en een steile afdaling het strand op om vervolgens weer richting Scheveningen te rijden.

Deelnemers aan de 27,45 km route zullen nu finishen op de boulevard. Deelnemers aan de 54 km doen exact dezelfde ronde nogmaals.

Kortom, kom de fietsers aanmoedigen aan zee of fiets zelf mee met deze spectaculaire race langs de kust!Delen