Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Beauty aan zee

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Persoonlijke verzorging moet dus beslist niet vergeten worden in je drukke en stressvolle leven. Daarom helpt Beautysalon Pretty Face om te ontspannen. Kom tot rust aan de kust!

Salon aan de Stevinstraat

Beautysalon Pretty Face Den Haag is een begrip in de Scheveningse regio en richt zich enkel op vrouwen.

In de salon kunt je genieten van diverse behandelingen, waarbij je in de goede handen bent van een gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Naast het gebruik van mooie producten is de salon voor iedereen toegankelijk en is het voor iedereen mogelijk om te genieten van pure luxe.

Ontspannen aan zeeWeer en wind hebben behoorlijk wat invloed op je huid. En de gesteldheid van onze huid weerspiegelt ook stress. Gelukkig kan je langs Beautysalon Pretty Face om eens extra lief te zijn voor je huid.

Zoals als gezegd staat men in het dagelijks leven bloot aan verschillende dingen, welke een behoorlijke impact hebben op je gezondheid en huid.

Om je huid mooi en gezond te houden is het zeker een must om één keer in de zoveel tijd langs de schoonheidsspecialist te gaan.

Behandelingen

In de salon kun je terecht voor wimperextensions, gezichtsbehandelingen, epileren, verven van wenkbrauwen en wimpers. Maar ook voor een ontspannende massage of mooie gellak nagels ben je welkom!

Combineer een behandeling bij Pretty Face met een heerlijke lunch of een strandwandeling of een bezoek aan de binnenstad. Zo kom je even helemaal tot rust aan de kust!

Delen