Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Beginnerscursus yoga

7 januari 2020 - Deze maand staat niet alleen in het teken van nieuw begin, en dus nieuwe dingen uitproberen; ook is het een maand vol bezinning en rust. Trek je de maand januari terug in jezelf en verzorg je lichaam een geest. De buitengewone tips zullen er bij helpen.

Yoga

Voor veel mensen is de drempel van de yogastudio erg hoog. Daar sta je dan tussen een groep ervaren yogi's die precies lijken te weten wat ze doen. De kans dat je besluit dat yoga toch niets voor jou is, is daardoor groot.

En dat is heel jammer, want als je yoga op de juiste manier beoefent heeft het veel voordelen. Het vermindert spanning in je lichaam, maakt je sterker en het heeft een rustgevend effect. De diepe ontspanning die je ervaart na de les neem je mee in je dagelijks leven. Het helpt je om te gaan met drukte en stress en zorgt ervoor dat je je sterker, veerkrachtiger en vitaler gaat voelen.Helder cursus

Om nieuwe yogastudenten de voordelen van yoga echt te laten ervaren hebben ze bij Helder Yoga Studio een beginnerscursus ontwikkeld. Dit 4-weekse programma is er op gericht nieuwe studenten in een vertrouwde omgeving veilig kennis te laten maken met de basistechnieken van Hatha Yoga.

Tijdens de lessen wordt uitgebreid aandacht besteed aan ademhaling, lichaamshouding, yogahoudingen en meditatie. De groepen zijn klein, maximaal 10 mensen, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en het mogelijk is iedere houding op de individu af te stemmen door deze aan te passen of juist te verdiepen.

Al na enkele lessen zul je gaan merken wat yoga voor je kan betekenen. Na 4 weken ken je de belangrijkste yogahoudingen en weet je hoe je deze op een correcte manier kan uitvoeren.

De cursus brengt, naast lichamelijk welzijn, veel voordelen met zich mee. Je kan namelijk rustig kennis maken met yoga en je leert technieken die je ook in je dagelijks leven kunt inzetten en die helpen om te gaan met drukte en stress.

Kortom, neem eens wat tijd voor jezelf en doe je lichaam een plezier; beweeg en kom tot rust...

Delen

Bekijk ook deze tips

Nieuwe parel

Een nieuwe hotspot is geopend op Scheveningen en deze parel wil je zeker bezoeken! Aan de Willem de Zwijgerlaan, een zijstraat van de Fred, is het goed toeven; de lekkerste broodje en salades komen voorbij. Kortom, hoog tijd voor een bakkie bij BLT.

Lees verder

Detox & Zen

De studio van Yogaseads ligt aan de rand van Scheveningen, op steenworp afstand van de zee. Yogaseads is ontstaan vanuit het idee om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. Yoga staat voor verbinden, niet alleen van lichaam en geest, maar ook van mensen. Dat is dan ook wat er in de studio gebeurd. En eind deze maand kan je mee doen aan een voorjaarsdetox!

Lees verder

Stralend de winter door

We hebben samen met Utsukusy een heerlijke behandeling voor jullie samengesteld tegen een zacht prijsje! En dat niet alleen, ze hebben een paar leuke kortingsdeals voor jullie op hun website of via Treatwell, lees snel even mee en geef jezelf of een ander in december dit cadeau.

Lees verder