Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Bij de Brasserie

30 juni 2018 - Er is een nieuwe hotspot waar jij je zondagen heerlijk kan brunchen, of gewoon na je werk een hapje kan eten. Tegenover het prachtige Westbroekpark vind je een andere oase waar je vanaf nu op Scheveningen kan binnenlopen.

Even voorstellen

Op een unieke locatie, tegenover het Westbroek park en op loop afstand van Madurodam en Scheveningen strand, heeft Grand Café & Brasserie de Windes op de Nieuwe Parklaan 83 haar deuren geopend.

Dit nieuwe pareltje op Scheveningen is geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur voor ontbijt, lunch en diner, kortom genoeg tijd in een week om hier langs te wandelen.

Genieten aan zee

Proef de sfeer in deze huiselijke setting waar je aan de leestafels kan genieten van een kopje koffie of thee met een ruime keuze aan heerlijke zoete en hartige lekkernijen uit de vitrine.

Of reserveer een high tea, high wine of een high beer arrangement; het kan hier allemaal en er is voor ieder wat wils.

Het terras is met deze mooie dagen ook geopend en daar is het goed toeven. Of neem plaats in de prachtige serre als het regent.

Kortom, of je nu feest gaat vieren en de tent af wilt huren of dat je een heerlijke bakkie wilt komen doen en een lekker hapje; genieten doe je bij deze brasserie aan zee.Delen

Bekijk ook deze tips

A Night Out - Overzicht Maart

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen! De maand maart roert zijn staart en er is voor ieder wat wils. De stad aan zee wordt verlicht door de activiteiten op onze agenda. Geniet van lichtpuntjes in de badplaats. Dit A Night Out overzicht laat je zien welke parels je kan bezoeken. Luister en dans mee!

Lees verder

A Night Out - Haring Party

Op Scheveningen genieten we dagelijks van een heerlijke haring. Maar er komt een dag in het jaar dat we er extra van genieten en een feestje geven om deze vis te vieren! Vlaggetjesdag is een van de leukste dagen van het jaar op Scheveningen en die wil je zeker niet missen. De avond voor Vlaggetjesdag begint het feest alvast en dit wil je niet missen; dus swing mee aan zee! ​

Lees verder

Jazz aan zee

Swingen op Scheveningen kan ook dit jaar weer op De Pier! Jazz aan Zee staat de hele maand augustus op de agenda. Kom ook dansen boven zee en geniet van heerlijke happen op een van de hotspots van de badplaats.

Lees verder