Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Bij de Brasserie

30 juni 2018 - Er is een nieuwe hotspot waar jij je zondagen heerlijk kan brunchen, of gewoon na je werk een hapje kan eten. Tegenover het prachtige Westbroekpark vind je een andere oase waar je vanaf nu op Scheveningen kan binnenlopen.

Even voorstellen

Op een unieke locatie, tegenover het Westbroek park en op loop afstand van Madurodam en Scheveningen strand, heeft Grand Café & Brasserie de Windes op de Nieuwe Parklaan 83 haar deuren geopend.

Dit nieuwe pareltje op Scheveningen is geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur voor ontbijt, lunch en diner, kortom genoeg tijd in een week om hier langs te wandelen.

Genieten aan zee

Proef de sfeer in deze huiselijke setting waar je aan de leestafels kan genieten van een kopje koffie of thee met een ruime keuze aan heerlijke zoete en hartige lekkernijen uit de vitrine.

Of reserveer een high tea, high wine of een high beer arrangement; het kan hier allemaal en er is voor ieder wat wils.

Het terras is met deze mooie dagen ook geopend en daar is het goed toeven. Of neem plaats in de prachtige serre als het regent.

Kortom, of je nu feest gaat vieren en de tent af wilt huren of dat je een heerlijke bakkie wilt komen doen en een lekker hapje; genieten doe je bij deze brasserie aan zee.Delen

Bekijk ook deze tips

Bedrijfsuitje at the Beach!

Het strand, een prachtige boulevard, de zilte zeelucht en de relaxte sfeer van de zee maken Scheveningen tot een perfect locatie voor een bedrijfsuitje. Wij kunnen ons niet voorstellen dat je na een verhitte sessie met collega's, een spannende presentatie of een pittige vergadering nog iets anders wilt doen dan lekker het water induiken. Als redactie van Buitengewoon Scheveningen hebben wij daar bijzonder goede ervaringen mee. Na een golfsurf- en/of suples of sessie ben je zo weer opgeladen!

Lees verder

Mindful Running

Ja het regent niet alleen buiten, het regen ook goed nieuws qua actie de laatste tijd op Scheveningen! Vorige week plaatste de gemeente een sportstrand, daar kon je hier ook al over lezen. En nu hebben we weer wat leuks voor je, waar je mee in beweging kan komen. Nu is er vast elke zaterdag, Mindful Running met Yogaseads. Hoe leuk is dat?

Lees verder

Strandtenten in de winter open

Deze winter kun je er warmpjes bij zitten aan zee, want ook dan zijn er strandtenten open. Het grootste deel wordt weggehaald, maar er blijft een aantal staan in de storm en kou. Buitengewoon zet ze op een rijtje, zodat jij straks bij een knisperend haardvuur zit met een warme choco in je handen. Het wordt een knusse winter op het strand van Scheveningen, want deze strandtenten zijn de hele winter open!

Lees verder