Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Bij de Brasserie

30 juni 2018 - Er is een nieuwe hotspot waar jij je zondagen heerlijk kan brunchen, of gewoon na je werk een hapje kan eten. Tegenover het prachtige Westbroekpark vind je een andere oase waar je vanaf nu op Scheveningen kan binnenlopen.

Even voorstellen

Op een unieke locatie, tegenover het Westbroek park en op loop afstand van Madurodam en Scheveningen strand, heeft Grand Café & Brasserie de Windes op de Nieuwe Parklaan 83 haar deuren geopend.

Dit nieuwe pareltje op Scheveningen is geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur voor ontbijt, lunch en diner, kortom genoeg tijd in een week om hier langs te wandelen.

Genieten aan zee

Proef de sfeer in deze huiselijke setting waar je aan de leestafels kan genieten van een kopje koffie of thee met een ruime keuze aan heerlijke zoete en hartige lekkernijen uit de vitrine.

Of reserveer een high tea, high wine of een high beer arrangement; het kan hier allemaal en er is voor ieder wat wils.

Het terras is met deze mooie dagen ook geopend en daar is het goed toeven. Of neem plaats in de prachtige serre als het regent.

Kortom, of je nu feest gaat vieren en de tent af wilt huren of dat je een heerlijke bakkie wilt komen doen en een lekker hapje; genieten doe je bij deze brasserie aan zee.Delen

Bekijk ook deze tips

Ontspannen in de spa

De bladeren vallen van de bomen, en de dagen worden frisser. Hoog tijd voor wat warmte dus, dachten wij. Warmte en ontspanning wordt met deze aanbieding erg toegankelijk. En dat vanuit het meest luxe hotel van Scheveningen; het Kurhaus!

Lees verder

Lachen, gieren, smullen bij Tasty Comedy

Een culinaire comedyshow op de Pier! 6 mei is de eerste voorstelling van Tasty Comedy en het belooft veel goeds!

Lees verder

VISSCH niet achter het net

Aankomend weekend kan je weer lekkerbekken op het leukste festival van Scheveningen; VISSCH. Op hét culinaire visfestival VISSCH op Scheveningen kun je namelijk genieten van heerlijk bereide vis uit de Noordzee. Onder het genot van een wijntje, biertje, fris en muziek. En je zit bovenop de vis, VISSCH is namelijk in de visafslag. Iedereen is welkom, de entree is gratis!

Lees verder