Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Bonfire Beach Fest

5 maart 2020 - Van het Zuiderstrand tot Zwarte Pad strekt zich een tweedaags festival uit dat Scheveningen in vuur en vlam zet. BonFire Beach Fest is de opening van het strandseizoen. Cultuur, concerten bij het kampvuur en culinair genieten gaan samen met sportieve activiteiten aan zee.

Bruisende badplaats

Duik in dit magische festival aan zee! BonFire Beach Fest pakt dit jaar op 17 en 18 april letterlijk groots uit op het Haagse strand om de landelijke opening van het strandseizoen te vieren.

Ter hoogte van de vernieuwde Noordboulevard brengt Theatergroep Close Act haar multidisciplinaire en interactieve theatershow 'Globe' voor het eerst op een strand ten uitvoer.

Centraal in deze voorstelling staat een gigantische 18 meter hoge open globe van waaruit acrobatiek, dans, theater en lichtshow een wereld vol verwondering en verbazing creëren waar je als toeschouwer volledig in kan opgaan.

De show die veertig minuten duurt kan je wel twee keer per avond aanschouwen! Er is een voorstelling om 21.00 en om 22.30.


Randprogramma en organisatie

Ook dit jaar is er om deze voorstellingen heen een uitgebreid randprogramma met vuur-, licht- en muziekoptredens en zijn er diverse openingsfeesten in de strandtenten.

Alle activiteiten zijn wederom vrij toegankelijk voor publiek. BonFire Beach Fest is een initiatief dat ontwikkeld is door cultureel organisatiebureau LUSTR, in opdracht van de Gemeente Den Haag, en beleeft dit jaar haar vierde editie.Delen