Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Bonfire Beachfest

19 april 2018 - Voetjes in het zand, de zon op je bol, koude drankjes, en dansen tot de nacht valt aan zee. Het belooft weer een bruisende zomer te worden op Scheveningen. En we trappen af met tropische temperaturen en het Bonfire Beachfest. Dit tweedaagse festival zet de kust in vuur en vlam en zorgt voor activiteiten die je niet wilt missen. Lees mee waar je moet zijn 20 en 21 april!

Bonfire Beach

Scheveningen wordt een groot vurig festivalterrein. Een tweedaags festival dat Scheveningen, van het Zuiderstrand tot aan het Zwarte Pad, in vuur en vlam zet!

Samen vieren we de opening van het strandseizoen. Dit jaar presenteert het Franse Compagnie Carabosse op beide dagen vanaf 20.00 uur de sprookjesachtige vuurtuin Les installations de feu met tientallen spectaculaire vuurinstallaties.

Dit vuurspektakel is te vinden op het strand ter hoogte van Beelden aan Zee, tussen SolBeach en The Fat Mermaid in. Je kan nu alvast de indrukwekkende installaties aanschouwen.

In de BonFire Beach containerstages, naast de vuurtuin, zijn optredens van DJ’s en bandjes, hosted by PIP Den Haag en Hummingbird Music.

Daarnaast pakken veel strandtenten uit met DJ’s, bandjes, zomerse drankjes en culinaire hoogstandjes. Kortom het belooft een groot feest aan zee te worden dit weekend op Scheveningen!Even voorstellen

Het Bonfire Beachfest wordt georganiseerd door LUSTR. LUSTR organiseert, produceert en ontwikkelt uiteenlopende evenementen en creëert ontmoetingen die verrassen en verwonderen.

Zij zijn de verbindende kracht tussen mensen en de wereld om hen heen en zijn ervan overtuigd dat we samen verder komen. Het professionele en betrokken team staat te trappelen voor de vlammende tweede editie van BonFire Beach Fest.

Waar je moet zijn

Langs de gehele kust vanaf het Zuiderstrand tot Zwarte Pad kan je spektakels aanschouwen en dansjes doen. Wij geven je alvast wat suggesties; welke hotspots je kan bezoeken.

Het vuur van BonFire brandt vrijdag vanaf 18.00 uur ook bij Strandclub WIJ. Soulvolle popsongs worden deze avond gezongen door April Darby, bekend van The Bodyguard (hoofdrol) en Sister Act, maar ook heeft zij meegedaan aan American Idol.

Soulvolle popsongs? Denk aan Whitney Houston, Beyonce en John Legend…ze blaast het dak gegarandeerd van de WIJ af! Vanaf 18.00 uur kan jij je tafel reserveren om heerlijke te komen eten van de nieuwe WIJ kaart.

Bij The Fat Mermaid ben je op het juiste adres als je houdt van food, fire en music! Vrijdag 20 én zaterdag 21 april vind je hier vanaf 15:00 uur verschillende foodtrucks met lekkere hapjes.

Vanaf 19:00 uur is het dansen geblazen! Vrijdag dans je op de tunes van DJ Janneke en zaterdag op die van DJ Jimi Hooker. Zien we je daar?

Na het grote succes van vorig jaar is Warehouse zaterdag 21 april in tropische sferen terug op het strand! Met optredens van Jan van Kampen en Olivier ‘N Criss kan je tijdens het BonFire Beach Fest de hele nacht door bij Indigo.

Als dit geen goed begin is van de zomer weten wij het ook niet meer...

Delen