Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Bonfire Beachfest 2019

29 maart 2019 - Het strand staat eind april weer in vuur en vlam, want Bonfire Beachfest komt onze badplaats verlichten. Magische vuurshows onder de sterren, live muziek en heerlijk happen bij een van de strandtenten. Het zomerseizoen wordt geopend met deze betoverende avond!

Even voorstellen

Stap binnen in de betoverende wereld van het Bonfire Beachfest en beleef een magische avond aan zee.

Nu de zon zich weer wat vaker laat zien, belooft het een mooie zomer te worden en dit moet gevierd worden met een spectaculaire opening van het strandseizoen.

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 april kun je tijdens het BonFire Beach Fest genieten van lichtspektakels en nog veel meer!


ProgrammaHet Franse gezelschap Compagnie Carabosse tovert met hun vuurshows en vuurinstallaties opnieuw het strand van Scheveningen om tot een sprookjesachtige, poëtische wereld waar je zo naar binnen kunnen stappen.


De combinatie van dit artistieke vuurspektakel, de diverse DJ’s, bandjes, acts, zomerse drankjes en lekkere hapjes bij de deelnemende strandpaviljoens, maakt dat dit er eentje is die je niet mag missen.

Licht aan zee

Zet deze in je evenementenkalender! De toegang is gratis en met de tram, bus of fiets ben je zo in Scheveningen. Een aanrader is dan ook dat je met het Openbaar Vervoer komt, zodat je niet in de file komt te staan.

Kom genieten van de verlichte badplaats en alles wat Scheveningen te bieden heeft tijdens het Bonfire Beach Fest!

Delen

Bekijk ook deze tips

Spetterende actie

Zon, zee strand en...een surfplank. Spetteren en zweven over de golven tot je niet meer kan? Dat kan nog deze zomer! Bij Hart Beach Quiksilver Surfschool natuurlijk! Deze leuke surfcamps kan je nu boeken met een speciale verrassing, buitengewoon leuk dus! Je zomervakantie komt sowieso in beweging!

Lees verder

Zen in je lichaam

Breng in februari wat meer balans in je lichaam met Body Talk! Wie wat waar? Lees nog even ons interview met Valentine Schuitema, de leukste Body Talk practitioner in Scheveningen (en Den Haag). Dan ben je weer een beetje op de hoogte, en we hadden jullie een leuke actie beloofd. Dus we voegen daad bij woord, lees even mee met deze buitengewoon leuke Scheveningen Zuivert aanbieding!

Lees verder

Kerstvakantie aan zee

De kerstvakantie nog leuker maken? Dat kan zeker aan de kust. Wij nemen je mee op een knusse tocht door de agenda van Scheveningen. De leukste activiteiten, plekken en events; aan alles is gedacht. Zo wordt dit een kerst en vakantie om nooit te vergeten! Dus pak een warme choco met slagroom en lees even mee.

Lees verder