Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Bonfire Beachfest 2019

29 maart 2019 - Het strand staat eind april weer in vuur en vlam, want Bonfire Beachfest komt onze badplaats verlichten. Magische vuurshows onder de sterren, live muziek en heerlijk happen bij een van de strandtenten. Het zomerseizoen wordt geopend met deze betoverende avond!

Even voorstellen

Stap binnen in de betoverende wereld van het Bonfire Beachfest en beleef een magische avond aan zee.

Nu de zon zich weer wat vaker laat zien, belooft het een mooie zomer te worden en dit moet gevierd worden met een spectaculaire opening van het strandseizoen.

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 april kun je tijdens het BonFire Beach Fest genieten van lichtspektakels en nog veel meer!


ProgrammaHet Franse gezelschap Compagnie Carabosse tovert met hun vuurshows en vuurinstallaties opnieuw het strand van Scheveningen om tot een sprookjesachtige, poëtische wereld waar je zo naar binnen kunnen stappen.


De combinatie van dit artistieke vuurspektakel, de diverse DJ’s, bandjes, acts, zomerse drankjes en lekkere hapjes bij de deelnemende strandpaviljoens, maakt dat dit er eentje is die je niet mag missen.

Licht aan zee

Zet deze in je evenementenkalender! De toegang is gratis en met de tram, bus of fiets ben je zo in Scheveningen. Een aanrader is dan ook dat je met het Openbaar Vervoer komt, zodat je niet in de file komt te staan.

Kom genieten van de verlichte badplaats en alles wat Scheveningen te bieden heeft tijdens het Bonfire Beach Fest!

Delen

Bekijk ook deze tips

Nog een bakkie?

Een bakkie op Scheveningen hoort bij de dagelijkse routine van vele inwoners van de badplaats. Er zijn aardig wat buitengewone tentjes waar je hiervoor terecht kan. Maar gelukkig komen er ook nog steeds geweldige plekken bij waar je een heerlijke bakkie kan halen. Dus daarom deze week de tip om nog een bakkie te halen, bij een nieuw koffietentje die ook zo heet!

Lees verder

Zadkine aan Zee

Geef je ogen de kost in museum Beelden aan Zee aan de boulevard. Want vanaf deze week kan je de tentoonstelling met de beelden van Ossip Zadkine bewonderen. Deze buitengewone kunstenaar laat in zijn werk de band tussen mens en natuur zien. Dompel je onder in deze prachtige tentoonstelling aan zee!

Lees verder

In de aanbieding: gezonde voeten!

Je kon afgelopen weekend al lezen over Linde en haar Natuurlijk Gezond praktijk. En je kan het misschien al raden, dat onze tweede lezers aanbieding voor de maand april daar mee te maken heeft! Hoe leuk is dat? Dus doe jezelf en je voeten een plezier, en lees even mee.

Lees verder