Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Bootcamp Scheveningen Haven

Bootcamp Team trainer Naomi Roeleveld geeft de komende maanden training op het strand! Vanaf 5 oktober kan je iedere maandag om 19.30 uur bootcampen bij locatie Scheveningen Haven. Verzamelpunt is voor ingang viswinkel Henk Kraan, Visafslagweg 60 (begin van de weg richting het havenhoofd).

Bootcamp Team trainingen vinden altijd plaats in de buitenlucht. Bij een heerlijk stralend zonnetje, maar ook bij een spatje regen of straffe wind. Door o.a. het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, de bankjes in het park, de traptreden en het mulle zand wordt de omgeving volledig benut. Daarnaast werk je regelmatig met materialen als touwen, kettlebells en TRX’en.

Kijk voor meer opties voor Bootcamp in Scheveningen op de website van Bootcamp Team. Wil je het een keer proberen dan kun je online een gratis proefles Bootcamp aanvragen.Delen

Bekijk ook deze tips

In balans

Zen aan zee zijn is niet zo moeilijk met alle Scheveningen Zuivert tips die wij je bieden. En buiten dat, van het strand word je toch altijd wel relaxed? Daarom hebben we vandaag een tip die wat verder reikt dan de kust lang is, namelijk naar de binnenstad toe. Lekker flexibel van ons, zodat jij dat ook wordt!

Lees verder

Yoga in Scheveningen

De studio van Yogaseads ligt aan de rand van Scheveningen, op steenworp afstand van de zee. Yogaseads is ontstaan vanuit het idee om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. Yoga staat voor verbinden, niet alleen van lichaam en geest, maar ook van mensen. Dat is dan ook wat er in de studio gebeurd. Er is veel ruimte voor individuele aandacht & begeleiding. Er zijn lessen voor alle niveaus en voor diverse doeleinden. Kortom voor ieder wat wils! Dus wij hebben een ontzettend leuke 'Zuivert' aanbieding voor iedereen, lees snel meer (of rustig want wel blijven ontspannen).

Lees verder

Nieuwe strandtenten

Alle strandtenten staan weer en daar hebben we afgelopen maand ook meer dan veel van kunnen genieten! En de komende tijd blijft het nog mooi weer dus wij dachten dat het wel tijd is voor een frisse wind door de tips heen te laten waaien. Tijd voor iets nieuws! En daar horen deze strandtenten zeker bij.

Lees verder