Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Bootcamp Scheveningen Haven

Bootcamp Team trainer Naomi Roeleveld geeft de komende maanden training op het strand! Vanaf 5 oktober kan je iedere maandag om 19.30 uur bootcampen bij locatie Scheveningen Haven. Verzamelpunt is voor ingang viswinkel Henk Kraan, Visafslagweg 60 (begin van de weg richting het havenhoofd).

Bootcamp Team trainingen vinden altijd plaats in de buitenlucht. Bij een heerlijk stralend zonnetje, maar ook bij een spatje regen of straffe wind. Door o.a. het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, de bankjes in het park, de traptreden en het mulle zand wordt de omgeving volledig benut. Daarnaast werk je regelmatig met materialen als touwen, kettlebells en TRX’en.

Kijk voor meer opties voor Bootcamp in Scheveningen op de website van Bootcamp Team. Wil je het een keer proberen dan kun je online een gratis proefles Bootcamp aanvragen.Delen