Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Brainstormen op zee

17 januari 2018 - Het waait stevig op Scheveningen de afgelopen dagen en deze tip komt dan ook niet uit de lucht vallen. Frisse zee lucht en vergaderen aan het strand? Dan ben je hier buitengewoon aan het juiste adres. Zaken doen op Scheveningen was nog nooit zo leuk, kom ook brainstormen op zee, want aan zee is het net werken!

Zeilen op zee

Bij Zeezeilschool Scheveningen kan je terecht voor de leukste tripjes en trainingen. En ook kan je er als bedrijf terecht voor teambuilding en meer van zulks. Maar eerst zullen we je even wat vertellen over het zeilen.

Tijdens het zeezeilen ben je even helemaal weg van alle drukte. Dat betekent echter niet dat je stilzit! Zeezeilen is een actieve buitensport. Om goed te leren zeilen, moet je het vooral veel doen. Je wordt bij de school dan ook meteen aan het werk gezet.Het uitgangspunt is te genieten op zee en telkens een schat aan ervaring rijker in de haven van Scheveningen terug te komen. Je kan dan ook de geleerde skills meenemen naar je volgende zeilavontuur als je goed je best doet!

Zeezeilschool Scheveningen is al jarenlang de juiste plaats om door middel van lessen, tochten, wedstrijden en reizen veel kennis en ervaring als zeezeiler op te doen. Maar het fijnste is natuurlijk, dat zeilen naast een intensieve ervaring, ook een ontspannende ervaring is!

Bedrijfsuitjes op zee

Samenwerken is de sleutel voor succes. Leiderschap en communicatie bepalen hoe goed er wordt samengewerkt. Op een zeiljacht worden deze aspecten goed zichtbaar en krijgt het team een spiegel voorgehouden. Kortom een perfect teambuildingsuitje dat zeezeilen!

Zeilen op zee is een grote uitdaging waarbij alleen door goed samenspel een topprestatie is neer te zetten. Door een team op een heel andere manier met elkaar te laten samenwerken komen onder leiding van onze ervaren coaches onvermoede krachten en verhoudingen bloot te liggen.

Zeezeilschool Scheveningen biedt bedrijven diverse mogelijkheden en uiteenlopende coaching programma's voor het management team of afdeling. Je kunt natuurlijk ook een dagje op de hei gaan zitten, maar op zee wordt iedereen net wat meer uit zijn comfort zone gehaald, waarbij vaak onvermoede kwaliteiten naar boven komen.

Tijdens een tocht op zee in een van onze jachten gaan de deelnemers elkaar van een heel andere kant zien. De teamspirit die daarbij ontstaat tijdens het uitvoeren van diverse opdrachten heeft langblijvende positieve gevolgen voor de verhoudingen binnen het bedrijf. Dit is managementtraining in het kwadraat!

Je kan kiezen uit een aantal verschillende soorten uitjes, die je hieronder kan bekijken.

NOORDZEE TEAMBUILDING

's Morgens een briefing, team samenstellen, rolverdeling doorspreken, de zee op om te oefenen, Scheveningse lunch en dan 's middags weer de zee op om het geoefende in praktijk te brengen. Inclusief team evaluatie en feedback.

TEAMBUILDING TRAINING ENGELAND

Samen genieten, afzien, wachten draaien en op elkaar vertrouwen op de overtocht naar Engeland. Samenwerken zal voor altijd een extra dimensie hebben. Inclusief team evaluatie en feedback.

BUSINESS REGATTA

Teams strijden tegen elkaar. Alles hangt af van een perfecte samenwerking, de onderlinge communicatie wordt tot het uiterste op de proef gesteld. Inclusief team evaluatie en feedback.

Het kortom goed zaken doen aan zee. En misschien kan je daarna een heerlijk hapje in de haven halen. Of wat dacht je van vergaderen aan het strand? Alles is mogelijk op Scheveningen, en prettig zakendoen is zeker!

Delen

Bekijk ook deze tips

SLS Classic

De badplaats is elk jaar een plek waar wedstrijden eindigen; zowel in de zee als op het land. Dit weekend komt er een race classic deze kant op vanuit Duitsland die eindigt op Scheveningen. Prachtige auto's flaneren sierlijk over onze boulevard, dus zorg dat je erbij bent!

Lees verder

Scheveningen Zuivert: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee

Met ingang van 1 oktober 2016 zet Stichting Marketing Scheveningen 365 dagen per jaar ontspannen aan zee op de kaart met haar najaarscampagne Scheveningen Zuivert. Vanaf 1 oktober verschijnen hier op de site wekelijks tips om te ontspannen aan zee en maandelijks nieuwe aanbiedingen.

Lees verder

Het Scheveningen van Sjanet Schot

De Dagvisser is een begrip op Scheveningen. Vlakbij het Noorderlijk Havenhoofd en om de hoek van de visafslag, zit dit heerlijke restaurant waar je elke dag van de lekkerste verse vis (what’s in a name) kunt genieten. Het is pas verbouwd en heeft een groot terras met uitzicht over de hele haven. Sjanet Schot is een van de drijvende krachten achter deze fijne plek.

Lees verder