Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Broodje sushi verhalen

We verwennen jullie natuurlijk elke week met tips over de leukste plekjes, events of activiteiten in Scheveningen. Maar soms komt er een hapje of drankje voorbij dat de spotlight verdient vanwege smaakpapillen strelende kwaliteiten. Zo ook de club ZO, de koning onder de clubsandwichen, het neusje van de zalm, kwijl even mee met de sushi uit het knuistje.

ZO gezegd, zo gedaan

Op het hoekje van de Duinstraat, straalt het groene pand. Bij Zo Zoet en Zout kan je genieten van ontbijt, lunch, brunch, of High tea. Je kunt er dus voor van alles terecht; lekkere koffie drinken, uit het raam staren, met je laptop en een verse jus je werk doen, bio burgers eten met je maten na de surf of al je collega's meenemen voor een hap of een borrel. Van bio burgers tot vegan salades, en van borden pasta met zalm tot RAW Superfood taarten en hartige gerechten. Alles is zelfgemaakt, met heel veel liefde en dat proef je!

HET broodje

Dit is geen broodje aap verhaal, meer een broodje sushi, ok beetje flauw. Dat broodje dus, de club ZO, daar moet je echt een keer je tanden in zetten. Tenzij je geen vis lust, dan kan je beter niet meer doorlezen (of een ander broodje bestellen). Bij de eerste hap proef je de heerlijke zalm, smeuïge avocado, pittige wasabimayo, noribladen, en kruidige soya omelet, en dit alles op vers brood. Deze combinatie van smaken en verse ingrediënten maakt je op slag verliefd, op dit broodje. Kortom even naar de ZO om te smullen enzo.Delen