Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Bruisende Badhuisstraat

2 september 2019 - Een straatfeestje is natuurlijk altijd gezellig! Maar deze is wel heel speciaal; de Badhuisstraat wordt aanstaande zaterdag omgetoverd tot een mini festival. Kom zeker langs, want de straat is een bruisende hotspot op Scheveningen.

Even voorstellen

Een koffie halen bij de Tigershark, een broodje bij de bakker, even naar de fietsenmaker; de Badhuisstraat bruist!

Aanstaande zaterdag 7 september wordt de dagelijkse gezelligheid aangevuld met een leuk feest.

Het verkleed en doe feest van de Badhuisstraat. Dit jaar met de CHAOS braderie , live muziek, verklede vrijwilligers en bezoekers, Stand up comedie, rollerdisco, luchtkussen festijn en nog veel meer.

Sommige kinder activiteiten worden gratis aangeboden door de BIZ Badhuisstraat

Programma

11:00 - 16:00

CHAOS luchtkussen festijn (gratis)

11:00 - 16:00

diverse Live muziek, o.a. brassband, Marcel de Zoete

11:00 - 16:00

Trommelen op emmers workshops

11:00 - 16:00

Choas braderie

12:30 - 15:30

Stand up Comedian Taco EijzenbachDelen

Bekijk ook deze tips

Strandfeesten aan zee

De kou verlaat Scheveningen en dat betekent dat het weet tijd is voor de strandtenten. Een aantal staan al en anderen worden vol overgave opgebouwd. Zodra de zon weer wat meer z'n gezicht laat zien, bruist het weer rondom de boulevard en daar voorbij. Vandaar alvast een voorproefje van de zomer met dit overzicht van openingsfeestjes!

Lees verder

Koele kust

De boulevard van Scheveningen en het Kurhausplein zijn weer veranderd in een winterwonderland. De ijzige sferen doen desalniettemin alle harten smelten. De hele winter door kan je weer roetsjen, glijden, lachen, kijken en ijspret beleven bij het coolste event van deze periode; Cool Event!

Lees verder

Buitengewone voornemens

Ja, ja, een nieuw jaar is aangebroken, dus het is weer tijd voor...juist, goede voornemens! En laten wij nou net iets voor jullie op een rijtje hebben gezet. Dan hebben we het niet over standaard gezonde voornemens; we bonjouren je niet de sportschool in en als jij dat taartje wilt eten slaan wij hem ook niet uit je handen. We hebben het over de kleine dingen, en geloof ons, het zit hem juist in die kleine dingen die je leven in 2017 helemaal te gek gaan maken!

Lees verder