Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Bruisende Badhuisstraat

2 september 2019 - Een straatfeestje is natuurlijk altijd gezellig! Maar deze is wel heel speciaal; de Badhuisstraat wordt aanstaande zaterdag omgetoverd tot een mini festival. Kom zeker langs, want de straat is een bruisende hotspot op Scheveningen.

Even voorstellen

Een koffie halen bij de Tigershark, een broodje bij de bakker, even naar de fietsenmaker; de Badhuisstraat bruist!

Aanstaande zaterdag 7 september wordt de dagelijkse gezelligheid aangevuld met een leuk feest.

Het verkleed en doe feest van de Badhuisstraat. Dit jaar met de CHAOS braderie , live muziek, verklede vrijwilligers en bezoekers, Stand up comedie, rollerdisco, luchtkussen festijn en nog veel meer.

Sommige kinder activiteiten worden gratis aangeboden door de BIZ Badhuisstraat

Programma

11:00 - 16:00

CHAOS luchtkussen festijn (gratis)

11:00 - 16:00

diverse Live muziek, o.a. brassband, Marcel de Zoete

11:00 - 16:00

Trommelen op emmers workshops

11:00 - 16:00

Choas braderie

12:30 - 15:30

Stand up Comedian Taco EijzenbachDelen

Bekijk ook deze tips

Broodje sushi verhalen

We verwennen jullie natuurlijk elke week met tips over de leukste plekjes, events of activiteiten in Scheveningen. Maar soms komt er een hapje of drankje voorbij dat de spotlight verdiend vanwege smaakpapillen strelende kwaliteiten. Zo ook de club ZO, de koning onder de clubsandwichen, het neusje van de zalm, kwijl even mee met de sushi uit het knuistje

Lees verder

Ijsbaden in actie

Het wordt weer kouder op Scheveningen, en de maand september zelfs ijskoud. Met onze aanbieding van het Ijsbadhuis zit jij er straks warmpjes bij! De koude is bij uitstek een oer-element om jouw wilskracht, angsten en overtuigingen op de proef te stellen. Het IJsbadhuis werkt met deze 3 krachtige peilers uit de Wim Hof Methode.

Lees verder

Een goede vangst

Je vist met deze tip zeker niet achter het net. En de vangst is een heerlijke Noordzee vis zonder fratsen. Al jaren is Weduwe van der Toorn een begrip op Scheveningen, dus laat je de boel de boel en kom uit je luie stoel. Tijd om aan tafel te gaan bij dit juweeltje in de haven!

Lees verder