Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Bruisende Badhuisstraat

2 september 2019 - Een straatfeestje is natuurlijk altijd gezellig! Maar deze is wel heel speciaal; de Badhuisstraat wordt aanstaande zaterdag omgetoverd tot een mini festival. Kom zeker langs, want de straat is een bruisende hotspot op Scheveningen.

Even voorstellen

Een koffie halen bij de Tigershark, een broodje bij de bakker, even naar de fietsenmaker; de Badhuisstraat bruist!

Aanstaande zaterdag 7 september wordt de dagelijkse gezelligheid aangevuld met een leuk feest.

Het verkleed en doe feest van de Badhuisstraat. Dit jaar met de CHAOS braderie , live muziek, verklede vrijwilligers en bezoekers, Stand up comedie, rollerdisco, luchtkussen festijn en nog veel meer.

Sommige kinder activiteiten worden gratis aangeboden door de BIZ Badhuisstraat

Programma

11:00 - 16:00

CHAOS luchtkussen festijn (gratis)

11:00 - 16:00

diverse Live muziek, o.a. brassband, Marcel de Zoete

11:00 - 16:00

Trommelen op emmers workshops

11:00 - 16:00

Choas braderie

12:30 - 15:30

Stand up Comedian Taco EijzenbachDelen

Bekijk ook deze tips

A Night Out - December special

De feestdagen staan voor de deur dus de agenda's staan vast vol gezellige activiteiten. Maar mocht je nog geen plannen hebben voor oudejaarsavond dan hebben wij een paar knallers van feesten op een rij gezet!

Lees verder

Stille strand disco

Indigo, één van de leukste strandtenten van het Zwarte Pad geeft weer een leuk feestje. Ben jij erbij? Wees dan wel snel want deze is eentje voor in de boeken. Kom ook dansen tot in de late uurtjes met je voeten in het zand. Nog niet overtuigd? Lees dan hieronder meer. Tot dan!

Lees verder

A Night Out - Overzicht Mei

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out april. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Lees verder