Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Buitengewone budget lunch lijst

Het wordt steeds hipper; ontbijten en lunchen buiten de deur. Maar ja zo voor de feestdagen is het natuurlijk wel fijn om ook wat te kunnen sparen. Leuk al die tips van ons dus elke week, maar waar kan je nou even snel en voor een goede prijs een versnapering halen? Wij hebben een paar van onze favorieten op een rijtje gezet!


Hofje van Noman

Deze bakkerij is echt een begrip in de Keizerstraat te Scheveningen. Veel versgebakken producten, heerlijke broodjes en je kunt er ook leuk zitten met een gebakje en kopje koffie. Maar onze budget tip is toch wel het heerlijke knapperige bruine broodje gezond of huisgemaakte kroket! Rijkelijk belegd en af te halen voor maar 3,50! Kijk daar gaat je zuinige Nederlandse hart wel van kloppen toch? Ei, ham, sla, tomaat, kaas, en een sausje smelten op je tong, en dan die krokante huisgemaakte kroket, jongens….Ga er zelf maar een keer heen, en bestel een van deze twee toppers!Viswinkel de Lange

Scheveningen staat bekend om zijn vis, dat weet jij, dat weet ik, dat weten wij allemaal. En heerlijke verse vis is overal te krijgen hier. Vooral bij de Visafslag, daar haalt ook Vishandel de Lange voor ons allemaal dagelijks verse vis. Kijk een heerlijke zalmpje is lekker op z’n tijd, of neem een keer een gerookte makreel voor op brood mee naar huis. Lekker met een beetje mayonaise, radijsjes, komkommer en sla. En onze budget tip is toch wel de kibbeling, deze is ook stiekem wel een beetje de lievelingskibbeling. Deze rakker staat bekend om zijn knapperigheid, en voor het luttele bedrag van 3,50 kan hij ook van jou zijn.

Loempia van Kees

Het kan best wel zijn, dat je een keer langs een wit karretje (tegenover de Jumbo) op de Westduinweg bent gereden. En dat je dacht: “Wat is dat daar eigenlijk”? Voor de kenners is dit de loempia kar van Kees. Voor 90 cent heb je daar al de lekkerste loempia (ooit!) te pakken, en een glimlach van Kees (gratis). Dit is natuurlijk meer een optie voor de kleine trek, maar als je er genoeg eet, dan zit je wel vol. Of je klapt er nog een harinkje achteraan voor 2 euro bij het Haringhuisje. Let wel dat de kar van Kees er niet alle dagen staat, maar van donderdag tot en met zondag.

Delen