Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Buitengewone bistro

Een knusse herfst zit in een klein hoekje. Of eigenlijk op een hoekje in Scheveningen aan de Ankerstraat. Hier zit Tasca, een informele klassieke bistro met ambachtelijke Zuid Europese invloeden. Kom ook langs en voel je even op vakantie in het zuiden.

Seizoenen aan zee

Bij Tasca worden rijke gerechtjes geserveerd vol zonnige smaken. Je schuift hier met een gerust hart aan, want biologisch, lijngevangen, handgedoken, of wild is hier heel gewoon.

Je kan gelijk een kijkje nemen in de keuken ongeacht waar je zit in het restaurant. In de open keuken maakt de chef kok, die tevens eigenaresse is, dagverse specialiteiten voor je klaar.

Het leuke is dat je er per seizoen verschillende gerechten kan eten omdat er wordt gekookt met seizoensgebonden ingredienten!

Wijn & spijs

Ook hebben ze er heerlijke (huis)wijnen, met een wisselende keuze van wijnen per glas. En wij spreken uit ervaring als we zeggen dat deze erg makkelijk wegdrinken.

Je voelt je ook fantastisch in de watten gelegd door de sfeer, goede service en de traditioneel bereidde gerechten.

Ontsnap met smaakvolle wijn en hapjes even aan het dagelijks leven, op deze locatie dicht bij zee!Je kan kiezen voor een mix van 'petiscos' oftewel kleine hapjes. Wil je liever wat grotere borden dan kan je kiezen voor een van de hoofdgerechten of verrassingsmenu's! Dus in de herfst moet je hier zijn voor comfort food en gezelligheid!

En indien nodig of gewenst, kunnen gerechten worden aangepast aan een dieet.

De chefkok is namelijk opgeleid in onder andere vegetarisch, pescetarisch, veganistisch, Paleo, zout-arm, zuivel-vrij, gluten-vrij (ook voor Coeliakie patiënten), vet-arm, Halal en Kosher (niet-orthodox).

Dat was een hele mond vol! En dat is precies wat je binnenkort moet komen doen op Scheveningen, je buikje vol komen eten.

Meer weten en eten

Een belangrijke tip is dat reserveren echt noodzakelijk is, ze zitten vaak vol! En het makkelijkst kom je er met tram 1, die bijna voor de deur stopt.

Je kan daar ook proberen een parkeerplekje in de buurt te zoeken, of gratis parkeren in de haven en een stukje lopen.

Of kies er voor om lekker op de fiets te komen, dat kan ook vanaf het station met de OV fiets natuurlijk. Tot Tasca!

Ankerstraat 2, Scheveningen

Bellen 070 220 7161

Tasca is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 18.00Delen

Bekijk ook deze tips

Gewoon buiten sporten

Ja woensdag is een beetje onze sportdag, zoals je misschien al doorhad. En hoewel wij van de redactie van een beetje sporten niet vies zijn, is het in deze koude sferen best lastig om jezelf te motiveren. Maar daar hebben we jullie motivatie tips voor gegeven, weet je nog? En gelukkig werkt het ook erg motiverend als er weer nieuwe mogelijkheden bij komen in Scheveningen. Dussss, tromgeroffel, we hebben in dat kader een wel erg leuk nieuwtje voor jullie (of je dus even verder wilt lezen).

Lees verder

Your ready office by the sea

Scheveningen is een fijne freelance werkplek rijker! En dat is fijn, want aan zee kunnen die er nooit genoeg zijn! Op Kantoor ontmoet je professionals in een inspirerende omgeving aan zee, met glasvezel internet, gratis goede koffie & thee, biologisch fruit en altijd 10% korting op het huren van een vergaderruimte.

Lees verder

Festivals aan zee

Een ijskoud drankje in je hand, de zon op je gezicht, het geruis van de zee op de achtergrond en dansen met je voeten in het zand. Het festival seizoen op Scheveningen komt er aan. Wil je weten welke festivals deze zomer de boulevard laten zinderen? Dan is dit overzicht echt iets voor jou!

Lees verder