Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Buitengewone voornemens

Ja, ja, een nieuw jaar is aangebroken, dus het is weer tijd voor...juist, goede voornemens! En laten wij nou net iets voor jullie op een rijtje hebben gezet. Dan hebben we het niet over standaard gezonde voornemens; we bonjouren je niet de sportschool in en als jij dat taartje wilt eten slaan wij hem ook niet uit je handen. We hebben het over de kleine dingen, en geloof ons, het zit hem juist in die kleine dingen die je leven in 2017 helemaal te gek gaan maken!Strandwandeling

Struinen door de duinen en banjeren over het strand. Niet alleen is het helemaal gratis, het is een van de beste vormen van onstpanning die er is! Heerlijk uitwaaien in Scheveningen is een must in 2017, zelfs als je de neiging hebt om lekker binnen te blijven, eigenlijk juist dan, ga lekker naar het strand. Je zal zien dat je heerlijk verfrist terugkomt, je longen vol schone lucht en je hoofd leeg.

Rollen van de duinen

Ja dit klinkt een beetje gek of kinderachtig he? Doe het maar, gewoon je even laten vallen van die duin af. Waarom? Lachen is gezond, ook in 2017. Niet gelijk twee armen breken, wel even voorzichtig doen natuurlijk. Maar laten we in 2017 meer lachen, en de wereld af en toe luchtig benaderen zoals je deed toen je kind was. En als je het te gevaarlijk lijkt, is een zandkasteel bouwen ook goed.

Duikje in zee

Als je dit nog nooit gedaan hebt, doe het dan vooral. Want de zee jongens, oh die Noordzee die is me toch heerlijk! En dan hebben we het niet over de duikjes in de zomer, maar ook een verfrissend klein duikje in de kou (dat is gezond)! Dan is die warme douche in de ochtend extra lekker.

Haring happen

Over smaak valt niet te twisten, dus deze is niet voor iedereen. Maar voor alle mensen die graag een visje happen, hier smaakt de haring het beste. In Scheveningen een haring happen na een strandwandeling of een duikje is echt een must! Dus meer haring in het nieuwe jaar!

Koffie leuten

Rustig maar, je mag ook een thee. Maar trakteer jezelf op een heerlijk drankje bij een bezoekje in Scheveningen want we hebben toch veel leuke horeca. Niet alleen in de zomer natuurlijk want de Keizerstraat die leeft! Langs de boulevard vind je ook genoeg en in de havens ook. En wij blijven wekelijks met leuke tips komen, waar je veel kan. Dus tja misschien is meer Buitengewoon Scheveningen lezen ook een goed voornemen voor dit jaar, toch?

Kiekjes schieten

Heb jij een oogje op Scheveningen? Pak die camera en maak je mooiste foto! Scheveningen is namelijk erg fotogeniek zoals je op onze Instagram kan zien. En niet alleen zijn de plaatjes die je schiet leuk voor je album thuis, ook reposten wij de mooiste foto's die een originele kijk op Scheveningen geven. Het leuke is, de foto met de meeste likes wordt de foto van de maand, komt op onze site en (tromgeroffel)...na een jaar mogen jullie daar de mooiste uit kiezen. Wat deze buitengewone fotograaf kan winnen? Daar binnenkort meer over, spannend...

Delen

Bekijk ook deze tips

A Night Out - Overzicht Oktober

De maand oktober laat van zich horen en we verkeren in herfstsferen. Deze maand zijn er veel knusse activiteiten, en wij laten je niet in de kou staan. Dit A Night Out overzicht laat je zien welke parels je kan bezoeken. Luister en dans mee!

Lees verder

Schuitje varen, theetje drinken

Dat lekkere weer, dat zet aan tot beweging...Dat merk je overal. Laatst was een niet nader genoemd redactie lid van ons, aan het voetballen in het Westbroekpark bijvoorbeeld. Daar was, naast dat potje voetbal, ook een bootcamp bezig. En in Meijendel kom je weer veel meer hardlopers en fietsers tegen. Kortom Scheveningen beweegt, maar wat nou als je niet van die intensieve beweging bent? Wij weten raad!

Lees verder

Buitengewone voornemens

Nu het nieuwe jaar nadert, wordt het tijd om eens met elkaar te zitten en de goede voornemens uit te wisselen. Want als het jaar gaat wisselen, kan jij dat ook. Blijf niet stilstaan, maar kom in beweging op Scheveningen. En waar je dan zoal aan moet of beter gezegd kan denken, dat hebben wij al voor je bedacht. Dus jij hoeft alleen even achterover te leunen en dit te lezen, o ja en vervolgens natuurlijk naar Scheveningen komen en dit allemaal te doen.

Lees verder