Buitengewoon
Scheveningen

Ontdek de winterse geheimen van Scheveningen

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Buitengewone voornemens

Ja, ja, een nieuw jaar is aangebroken, dus het is weer tijd voor...juist, goede voornemens! En laten wij nou net iets voor jullie op een rijtje hebben gezet. Dan hebben we het niet over standaard gezonde voornemens; we bonjouren je niet de sportschool in en als jij dat taartje wilt eten slaan wij hem ook niet uit je handen. We hebben het over de kleine dingen, en geloof ons, het zit hem juist in die kleine dingen die je leven in 2017 helemaal te gek gaan maken!Strandwandeling

Struinen door de duinen en banjeren over het strand. Niet alleen is het helemaal gratis, het is een van de beste vormen van onstpanning die er is! Heerlijk uitwaaien in Scheveningen is een must in 2017, zelfs als je de neiging hebt om lekker binnen te blijven, eigenlijk juist dan, ga lekker naar het strand. Je zal zien dat je heerlijk verfrist terugkomt, je longen vol schone lucht en je hoofd leeg.

Rollen van de duinen

Ja dit klinkt een beetje gek of kinderachtig he? Doe het maar, gewoon je even laten vallen van die duin af. Waarom? Lachen is gezond, ook in 2017. Niet gelijk twee armen breken, wel even voorzichtig doen natuurlijk. Maar laten we in 2017 meer lachen, en de wereld af en toe luchtig benaderen zoals je deed toen je kind was. En als je het te gevaarlijk lijkt, is een zandkasteel bouwen ook goed.

Duikje in zee

Als je dit nog nooit gedaan hebt, doe het dan vooral. Want de zee jongens, oh die Noordzee die is me toch heerlijk! En dan hebben we het niet over de duikjes in de zomer, maar ook een verfrissend klein duikje in de kou (dat is gezond)! Dan is die warme douche in de ochtend extra lekker.

Haring happen

Over smaak valt niet te twisten, dus deze is niet voor iedereen. Maar voor alle mensen die graag een visje happen, hier smaakt de haring het beste. In Scheveningen een haring happen na een strandwandeling of een duikje is echt een must! Dus meer haring in het nieuwe jaar!

Koffie leuten

Rustig maar, je mag ook een thee. Maar trakteer jezelf op een heerlijk drankje bij een bezoekje in Scheveningen want we hebben toch veel leuke horeca. Niet alleen in de zomer natuurlijk want de Keizerstraat die leeft! Langs de boulevard vind je ook genoeg en in de havens ook. En wij blijven wekelijks met leuke tips komen, waar je veel kan. Dus tja misschien is meer Buitengewoon Scheveningen lezen ook een goed voornemen voor dit jaar, toch?

Kiekjes schieten

Heb jij een oogje op Scheveningen? Pak die camera en maak je mooiste foto! Scheveningen is namelijk erg fotogeniek zoals je op onze Instagram kan zien. En niet alleen zijn de plaatjes die je schiet leuk voor je album thuis, ook reposten wij de mooiste foto's die een originele kijk op Scheveningen geven. Het leuke is, de foto met de meeste likes wordt de foto van de maand, komt op onze site en (tromgeroffel)...na een jaar mogen jullie daar de mooiste uit kiezen. Wat deze buitengewone fotograaf kan winnen? Daar binnenkort meer over, spannend...

Delen

Bekijk ook deze tips

Loop harder dan je hebben kan

Hardlopen, je vindt het leuk of je hebt er een hekel aan. Dus als je er een hekel aan hebt, ik zou zeggen klik even op wat andere leuke artikelen maar deze is even voor de fanatiekelingen onder ons! Een hart onder de riem voor alle mensen die door weer en wind toch dat pakkie aantrekken om de benen te strekken. Voor die mensen wat tips en een route door Scheveningen zodat je harder kan lopen dan je hebben kan.

Lees verder

Wandelroutes

Veel wandelaars laten Scheveningen links liggen, maar dat is nergens voor nodig. Wanneer je rust, ruimte en schitterende landschappen zoekt kun je hier prachtige wandeltochten maken in de frisse zeelucht.

Lees verder

Kerst en kado

December is de maand van de cadeautjes. Of je ze nu uitdeelt of krijgt, het is altijd leuk! Tenzij je even geen inspiratie hebt, maar dan hebben wij een tip voor jou cadeau! Want bij Kaatje aan de Rein vind je altijd wat leuks. En ze hebben nu achterin de winkel een oogverblindende kerstmarkt vol hebbedingetjes.

Lees verder