Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Buitengewoon bohemian

Heb je al gehoord van het leukste feest van het jaar? Ok nou ja misschien de zomer dan, ook goed. Nee? Eind deze maand, 29 juli, verandert de Naturel in een Bohemian Universe. Ze hebben een mega leuk programma, vette muziek maar vooral veel toffe sprekers, workshops, en een markt. De kaartjes gaan hard, maar gelukkig kan je ook mee doen aan een winactie!

Volle maan als muziek in je oren

Eind juli is het volle maan, een periode waarin in groei centraal staat. Een periode waarin de tijd rijp is om ten volste te genieten en de vruchten van het leven te plukken. En dat gaan we dan ook doen!

Niet alleen kan je genieten van alle workshops in de natuur, met je voeten in het zand. Ook is er een markt met tweedehands artikelen en sieraden. Of misschien wil je liever even zen worden met de yoga workshop of sterren kijken.Hieronder het programma!

☯ CONSCIOUS LINE-UP // 12:00 - 19:00
・ Talks & workshops, hosted by Pressense
・ 13:00 - 13:45: Casimir ten Have // The hidden history of mankind
・ 14:00 - 14:45: Emanuelle Vos // Food for thoughts
・ 15:00 - 16:30: Bart Biermans instructor Wim Hof Method // The Iceman
・ 15:00 - 15:45 Soleil Sophia // Dunes & Wild Love // Herb walk & talk
・ 16:00 - 16:45 Special guest // Ayahuasca: the best secret in the universe
・ 17:00 - 17:45 Suzanne van der Wees// Stress prevention workshop
・ 18:00 - 18:45 Coen Vermeeren // The secret and origin of the moon
・ 22:00 - 22:45 Star gazing night walk

☯ BEACH MARKET & EYE-OPENING ACTIVITIES // 12:00 - 21:00
・ Bodytalk sessions > please send us a message to register
・ Astrology horoscope sessions
・ Espresso Records// 2nd and new vinyl store
・ Emporium of wonders // Handmade fashion & handpicked vintage
・ LITHE ART- A day with yonder // Live painting show
・ MMIKSTYLE// Vintage Clothing and Handmade Accessories.
・ Robin Balou Huisman // Cool thingies & Treasures
・ De 2e Verleiding ft Encore Bijoux: 2e hands kleding en bijoux
・ Yoga day and night sessions
・ Soul food and naturel drinks

Maar ook de muziek klinkt goed in je oren. De line up liegt er niet om!

❍ MUSIC LINE UP
・ Omar Souleyman
・ Radio Noet-Noet
・ Redlight Records dj Team (RedlightRecords Amsterdam)
・ Porto Verde
・ ANOAH

Special Friends Actie

Maar zoals gezegd, een winactie! En niet zo maar een, waarbij je alleen kaartjes kan winnen. Nee, deze winnaar wordt echt helemaal in de watten gelegd.

Een diner en drankjes voor twee, tickets voor Bohemian Universe. Maar het houdt nog niet op, want je krijgt ook een Tipi Sleepover Party, een exclusieve Bodytalk sessie en een Bohemian Market goodiebag!

Dit wil je toch?! Dus lieve mensen, wat moet je hiervoor doen? Dat is heel makkelijk, erg simpel en vrij weinig: je hoeft alleen maar je bestie te taggen met wie je dit feest wilt beleven. Dus zet de naam van je beste maat onder het Facebook bericht van dit artikel en wie weet zien we jou in de Bohemian Universe!

Delen

Bekijk ook deze tips

Meet Sanne van Beautysalon Pretty Face

Op de hoek van de Renbaanstraat en de Zandvoortstraat in Scheveningen vind je Beautysalon Pretty Face. Sanne runt hier sinds januari 2016 haar eigen salon en haar klanten komen echt overal vandaan. En dat vinden wij niet zo gek. Sanne is super professioneel en de sfeer is er erg ontspannen.

Lees verder

Van alle markten thuis

Het weer wordt weer mooier, en de zin om naar buiten te gaan groter! Dit betekent dat het ook weer tijd is voor het afstruinen van de allerleukste markten. En daar zijn wij wel in thuis hier op Scheveningen! Vooral dankzij Kreativ Events. Bij deze hebben we de leukste markten voor je op een rijtje gezet. Dus trek je stoute loopschoenen aan en trek erop uit!

Lees verder

Floaten met Valentijn

​Donderdag 7 juli opent FloatCenter de Pier op Scheveningen. Vanaf nu kun je ook floaten, oftewel drijven boven zee! Floaten is gewichtsloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciale floatroom. Als je ooit in de Dode Zee hebt gezwommen, weet je eigenlijk al wat het is. Maak nu gebruik van de pre-openingsaanbieding van het FloatCenter op de Pier!

Lees verder