Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Buitengewoon bohemian

Heb je al gehoord van het leukste feest van het jaar? Ok nou ja misschien de zomer dan, ook goed. Nee? Eind deze maand, 29 juli, verandert de Naturel in een Bohemian Universe. Ze hebben een mega leuk programma, vette muziek maar vooral veel toffe sprekers, workshops, en een markt. De kaartjes gaan hard, maar gelukkig kan je ook mee doen aan een winactie!

Volle maan als muziek in je oren

Eind juli is het volle maan, een periode waarin in groei centraal staat. Een periode waarin de tijd rijp is om ten volste te genieten en de vruchten van het leven te plukken. En dat gaan we dan ook doen!

Niet alleen kan je genieten van alle workshops in de natuur, met je voeten in het zand. Ook is er een markt met tweedehands artikelen en sieraden. Of misschien wil je liever even zen worden met de yoga workshop of sterren kijken.Hieronder het programma!

☯ CONSCIOUS LINE-UP // 12:00 - 19:00
・ Talks & workshops, hosted by Pressense
・ 13:00 - 13:45: Casimir ten Have // The hidden history of mankind
・ 14:00 - 14:45: Emanuelle Vos // Food for thoughts
・ 15:00 - 16:30: Bart Biermans instructor Wim Hof Method // The Iceman
・ 15:00 - 15:45 Soleil Sophia // Dunes & Wild Love // Herb walk & talk
・ 16:00 - 16:45 Special guest // Ayahuasca: the best secret in the universe
・ 17:00 - 17:45 Suzanne van der Wees// Stress prevention workshop
・ 18:00 - 18:45 Coen Vermeeren // The secret and origin of the moon
・ 22:00 - 22:45 Star gazing night walk

☯ BEACH MARKET & EYE-OPENING ACTIVITIES // 12:00 - 21:00
・ Bodytalk sessions > please send us a message to register
・ Astrology horoscope sessions
・ Espresso Records// 2nd and new vinyl store
・ Emporium of wonders // Handmade fashion & handpicked vintage
・ LITHE ART- A day with yonder // Live painting show
・ MMIKSTYLE// Vintage Clothing and Handmade Accessories.
・ Robin Balou Huisman // Cool thingies & Treasures
・ De 2e Verleiding ft Encore Bijoux: 2e hands kleding en bijoux
・ Yoga day and night sessions
・ Soul food and naturel drinks

Maar ook de muziek klinkt goed in je oren. De line up liegt er niet om!

❍ MUSIC LINE UP
・ Omar Souleyman
・ Radio Noet-Noet
・ Redlight Records dj Team (RedlightRecords Amsterdam)
・ Porto Verde
・ ANOAH

Special Friends Actie

Maar zoals gezegd, een winactie! En niet zo maar een, waarbij je alleen kaartjes kan winnen. Nee, deze winnaar wordt echt helemaal in de watten gelegd.

Een diner en drankjes voor twee, tickets voor Bohemian Universe. Maar het houdt nog niet op, want je krijgt ook een Tipi Sleepover Party, een exclusieve Bodytalk sessie en een Bohemian Market goodiebag!

Dit wil je toch?! Dus lieve mensen, wat moet je hiervoor doen? Dat is heel makkelijk, erg simpel en vrij weinig: je hoeft alleen maar je bestie te taggen met wie je dit feest wilt beleven. Dus zet de naam van je beste maat onder het Facebook bericht van dit artikel en wie weet zien we jou in de Bohemian Universe!

Delen

Bekijk ook deze tips

Buitengewone voornemens

Nu het nieuwe jaar nadert, wordt het tijd om eens met elkaar te zitten en de goede voornemens uit te wisselen. Want als het jaar gaat wisselen, kan jij dat ook. Blijf niet stilstaan, maar kom in beweging op Scheveningen. En waar je dan zoal aan moet of beter gezegd kan denken, dat hebben wij al voor je bedacht. Dus jij hoeft alleen even achterover te leunen en dit te lezen, o ja en vervolgens natuurlijk naar Scheveningen komen en dit allemaal te doen.

Lees verder

Ontspannen de zomer in

Duik in een zee van zen! Om de zomer een beetje ontspannen in te gaan hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Verzeker jezelf van een massage, een schoonheidsbehandeling of yoga; er is voor ieder wat wils. Want goed voor jezelf zorgen is belangrijk, en op Scheveningen is het altijd zen aan zee.

Lees verder

Buitengewone bistro

Een knusse herfst zit in een klein hoekje. Of eigenlijk op een hoekje in Scheveningen aan de Ankerstraat. Hier zit Tasca, een informele klassieke bistro met ambachtelijke Zuid Europese invloeden. Kom ook langs en voel je even op vakantie in het zuiden.

Lees verder