Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

​Buitengewoon broodje

Een tijdje geleden kon je al lezen over de befaamde club Zo, beter bekend als sushi op een broodje. Maar jongens we hebben nu toch een broodje ontdekt, toch ook wel echt een aanrader. Dit leuke Italiaanse zaakje is al eerder op de buitengewone radar verschenen, maar we lichten natuurlijk graag nog meer toe. O en een kleine tip: Niet verder lezen als je maag al aan het rammelen is.

Krokant jasje

Ja op de of andere manier is korst nou niet echt een woord waar het water je van in de mond loopt, dus bij deze dopen we dat om naar jasje. Dan weet je dat ook weer even! Ja want daar moeten we het echt even over hebben he? Wat dan kunnen ze toch wel bij het leuke zaakje Terranova Panini in de Keizerstraat, kip maken en in een krokant jasje steken.En dat gaat dan zo, hop, op een al even knapperig broodje met wat olijfolie, citroen, en rucola of sla. Simpel, maar o zo lekker, basta, klaar, eten maar! En dat is dus echt zo’n broodje geworden waar je elke dag tijdens de lunch wel even aan denkt. Zo van: “Zal ik nu even langs die Italiaan lopen?”. Maar ja elke dag zo’n lekker broodje is nou ook weer een beetje gortig dus we houden ons in!

Een ideetje planten

En voor onze vega vrienden moeten we natuurlijk ook een ideetje planten! Dat is dan ook niet erg moeilijk, aangezien de vitrine vol ligt met heerlijke gegrilde groenten en verse smeersels. Wat te kiezen? Combineer wat je zelf het lekkerst vindt! Al je favoriete groenten met bijvoorbeeld mozzarella en een beetje tomaat. Misschien lust je wel wat heerlijke verse pesto daaroverheen. Of ben je meer van de vers geraspte parmezaanse kaas. Je kan je lol op, ook als je liever niet met kip scharrelt.

En waar kan ik dit lekkers halen? Horen wij je denken. Dat kan in de Keizerstraat, op nummer 74. Dus wij weten wel waar jij vanmiddag een broodje gaat halen (ook de moeite waard om vanuit Delft te komen hoor). Eet smakelijk!

Delen

Bekijk ook deze tips

Cultuur aan zee

Cultuur in optima forma en nog wel nabij prachtige duinen en het fijne Scheveningse strand.

Lees verder

Open kust

Een tijdje geleden schreven we al over The Shore, een surfschool en ontmoetingsplek op het strand van Scheveningen met een eigen eetgelegenheid waar duurzaamheid centraal staat. En daarover hebben we nu ontzettend leuk nieuws en wat tips, dus lees snel verder dan weet je wat je deze vrije dag (of een andere mag ook hoor), te doen staat!

Lees verder

Mindful up and running

Met Mindul Running sta je stil bij het rennen. Ja dat klinkt een beetje raar. Maar doormiddel van technieken kom je meer in het moment van het hardlopen en gaat het niet om de prestatie die je neerzet. Het is ontspannend en gezond voor lichaam en geest. Vandaar in de maand juni een leuke kortingsactie voor Scheveningen Zuivert met Mindful Run Den Haag!

Lees verder