Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Buitengewoon nieuws

Lieve lezers,

Ook Buitengewoon Scheveningen ondervindt helaas de gevolgen van het COVID-19 virus. De redactie is door deze omstandigheden voorlopig genoodzaakt de werkzaamheden (grotendeels) te staken.

Wanneer is nog afwachten, maar zodra de deuren weer worden geopend van al het moois dat Scheveningen te bieden heeft, hopen wij jullie weer te kunnen informeren over alle initiatieven, activiteiten, nieuwe hotspots en onontdekte parels.

Aan alle ondernemers en inwoners, groot en klein, bedankt dat jullie Scheveningen maken tot de bruisende badplaats die het is. Wij hopen dat iedereen in goede gezondheid blijft en deze zomer volop kan genieten van onze fantastische stad aan zee!

Alleen maar met elkaar

In Nederland gelden maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Deze

maatregelen hebben ook gevolgen voor de gemeente Den Haag. Houd daarom ook deze pagina in de gaten, hij wordt regelmatig vernieuwd.

Voor iedereen geldt dit dringende advies: ga niet naar bos of strand. En uiteraard ook niet naar andere plekken waar het druk kan zijn. Voorkom mensenmassa’s en houd afstand! 1,5 meter afstand is de norm. Beperk risico’s voor jezelf en anderen.Delen