Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Buitengewoon sporten

22 februari 2020 - Buiten sporten is heerlijk, en nog lekkerder aan zee! De Bakfiets Gym geeft dan ook de leukste trainingen aan het strand van Scheveningen. Trek je sportschoenen aan en kom ook trainen in de stad aan zee.

Fit aan zee

Deze nieuwste manier van outdoor workouts laat je genieten van trainen in de natuur. Je hebt geen verplichtingen dus het is de vrijheid die deze bijzondere workout maakt.

De Bakfiets Gym geeft kwalitatief goede training met persoonlijke begeleiding in plaats van rammen bij een bootcamp.

Je boekt sneller resultaat omdat de trainer goed let op de uitvoering van de oefeningen en je motiveert om meer herhalingen te doen.

Unieke gymHet is niet alleen krachttraining maar een combinatie van kracht, conditie, gymnastiek, mobiliteit en meditatie.

Ze zijn een stok achter de deur. Je wordt niet overgelaten aan je lot en doet het trainen samen met de groep en trainer.

Je zit niet vast aan meerjarige contracten waar je niet onder uit kan komen maar hebt gewoon maandelijks opzegbare abonnementen.

Kom ook sporten met de gemakken van een sportschool maar de voordelen van ons prachtige strand op Scheveningen.

Delen