Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Cadeau aan de kust

5 december 2017- Niet alleen is de kou weer in ons land, ook de Sint, en straks doet de Kerst zijn intrede. Tijd voor gezelligheid, lekker eten, haardvuur, en meer van zulks. De feestmaand is begonnen en wij verlichten hem nog wat extra met onze tips. Dit keer zijn we in een gulle bui en gaan wij je verklappen waar je de beste cadeautjes vandaan haalt. Hartverwarmende tips die zelfs de december kou doen smelten.

Cadeautjes van Kaat

Ken je Kaatje al? Kaatje aan de Rein? Dit is wel echt een van onze lievelings winkels voor cadeaus op Scheveningen. Je wilt eigenlijk alles wel hebben zodra je er binnenstapt.

Het is een winkel vol met leuke gadgets, spelletjes, kleurrijke ovenschalen, planten, kaartjes, regenboogmakers, hebbedingen, en ga zo maar door. Ja eigenlijk kunnen we het niet anders omschrijven, lekker zelf gaan kijken dus!Muzee shop

Muzee is een leuk uitje op Scheveningen op zich, maar wist je dat ze ook een winkel hebben? De museumwinkel biedt een ruime keus aan allerlei producten die passen bij de collecties en de wisseltentoonstellingen van Muzee Scheveningen.

Ook vind je hier boeken over de Scheveningse cultuur, over zee-biologie en volop leuke kinderboeken voor een klein prijsje. En ansichtkaarten, magneten, dvd’s, mokken en nog veel meer. Een replica van het standbeeld van de ‘Scheveningse Vissersvrouw’ aan de Boulevard is hier ook verkrijgbaar!

Wereldwinkel

Wil je naast een cadeau geven ook iets bijdragen aan een betere wereld? Dan ben je bij Wereldwinkel Scheveningen aan het juiste adres!

In deze winkel vind je alleen fair trade producten. Van kleine cadeautjes tot grote geschenken. Biologische producten kan je hier ook volop vinden! Maar vooral handgemaakte producten van over de gehele wereld!

Kikke spullen

De naam zegt het al, hier vind je veel coole cadeaus! Kikke Spulle heeft een vrolijke kijk op wonen. Ze combineren originele vintage items uit de jaren 60,70, 80 en nieuw, trendy woondesign.

Leuke lampjes, lightboxen, kaarsen, sieraden, kindercadeaus, alles wat je wilt eigenlijk (als je een cadeau zoekt). Dus wandel de Fred af, want dat is zeker geen straf en zoek deze winkel met Kikke Spulle!

Licht shoppen

De Monstertjes is een sfeervolle speelgoed-en kinderlampjeswinkel. Het hangt er vol met de leukste lichtjes.

Alle soorten dieren, planten of sprookjesfiguren komen hier tot leven en aan het licht. Stap dus zeker een keer in deze wondere wereld voor een ultiem cadeau!

Delen