Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Callao

14 januari 2020 - Lekker eten en een heerlijke avond uit aan de haven? Dan is deze A Night Out tip zeker wat voor jou! Callao is een culinaire hotspot aan zee waar je de lekkerste drankjes en hapjes met een Peruaanse twist kan proeven.

Wereldsmaken

Kom genieten bij deze culinaire hotspot in de haven van Scheveningen. Callao cevicheria laat jou kennismaken met de geuren, smaken, kleuren en is een ode aan de prachtige Peruaanse keuken.

Onder leiding van Chef Jaime Pesaque worden de overheerlijke creaties van deze mooie keuken tot stand gebracht.

Meer over de chef

Jaime is geboren en getogen in Peru en bracht meerdere jaren in Europa door. Hier ging hij in de leer bij restaurants met een Michelinster in Italië en Spanje, waaronder El Celler de Can Roca.Terug in Peru perfectioneerde hij een unieke kookstijl bij Al Grano, waar hij zijn eerste keuken beheerde. In 2008 waagde Pesaque zijn ondernemersgeest en culinaire artisticiteit en opende zijn vlaggenschip restaurant, Mayta, een gastronomisch restaurant en bekroonde pisco-bar in Peru.

Aan de haven

Pesaque combineert hedendaagse culinaire technieken met verse lokale producten en authentieke kruiden en transformeert hoofdgerechten in verfijnde en hartige culinaire creaties.

De keuken van Callao werkt onvermoeibaar om de beste ambachtelijke ingrediënten van hoge kwaliteit te kopen, omdat ze weten dat dit het verschil maakt.

Callao cevicheria is meer dan dineren; het is een culinaire beleving! Boek een tafel en kom snel genieten van deze hotspot in de haven van Scheveningen.

Delen