Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Campfire jam session

23 oktober 2019 - Kom ook de warmte opzoeken aan het strand bij een knus event van het Jumpteam Scheveningen. Op zaterdag 9 november waait buiten de wind maar kan jij bij een knisperend haardvuur schuilen en genieten van muziek.

Avond vol muziek

Hou je van muziek maken, gezelligheid, kaarsjes en een kampvuur? Duik dan zaterdagavond 9 november vanaf 20.00 tot middernacht in dit muzikale event.

De Campfire Jam Session vindt plaats in de kantine van het Jumpteam. Iedereen is een muzikant dus vergeet vooral niet je stem, gitaar, sambaballen, djembe, of tamboerijn mee te nemen!

Kortom, of je nu komt om te luisteren of zelf mee te spelen: het is een avond aan zee om niet te vergeten.

Jumpteam

Pal onder de vuurtoren van Scheveningen vind je Jumpteam Scheveningen, al 35 jaar een van dé brandingsport verenigingen van Nederland.

Sinds maart 2015 staat er een prachtige permanente accommodatie die ervoor zorgt dat de ruim 1000 leden het hele jaar door de club actief kunnen gebruiken.
Delen

Bekijk ook deze tips

Cool Event 2019

Hartje Scheveningen wordt weer omgetoverd tot een winter wonderland. Nog een maandje en je kunt weer schaatsen op het Kurhausplein. Lichtjes, gezelligheid en ijspret veroveren de badplaats deze winter; kom ook schaatsen aan zee.

Lees verder

Een ontspannen begin

Een goed begin is het halve werk, en nu het toch kerstvakantie is kan je wel een paar tips gebruiken om te ontspannen op Scheveningen. Want er is geen betere plek dan het strand om te ontspannen. Dus wij hebben hier een heerlijke dag aan zee op een rijtje gezet zodat jij het nieuwe jaar ontspannen begint!

Lees verder

A Night Out Overzicht - Augustus

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out augustus. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.​

Lees verder