Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Campfire jam session

23 oktober 2019 - Kom ook de warmte opzoeken aan het strand bij een knus event van het Jumpteam Scheveningen. Op zaterdag 9 november waait buiten de wind maar kan jij bij een knisperend haardvuur schuilen en genieten van muziek.

Avond vol muziek

Hou je van muziek maken, gezelligheid, kaarsjes en een kampvuur? Duik dan zaterdagavond 9 november vanaf 20.00 tot middernacht in dit muzikale event.

De Campfire Jam Session vindt plaats in de kantine van het Jumpteam. Iedereen is een muzikant dus vergeet vooral niet je stem, gitaar, sambaballen, djembe, of tamboerijn mee te nemen!

Kortom, of je nu komt om te luisteren of zelf mee te spelen: het is een avond aan zee om niet te vergeten.

Jumpteam

Pal onder de vuurtoren van Scheveningen vind je Jumpteam Scheveningen, al 35 jaar een van dé brandingsport verenigingen van Nederland.

Sinds maart 2015 staat er een prachtige permanente accommodatie die ervoor zorgt dat de ruim 1000 leden het hele jaar door de club actief kunnen gebruiken.
Delen

Bekijk ook deze tips

Fit fit fit

Het is weer tijd voor een beetje actie in je taxi! En niet zomaar actie, maar een duwtje in de rug zodat je lekker fit de zomer in gaat. En dat is het al bijna, toch? Nou ja lente dan, maar in ieder geval is beweging waar het vandaag om draait. De persoonlijke aanpak en hulp daarbij is in zeer deskundige handen, dus daar laten wij je in achter!

Lees verder

Hardlopen met Rosalie

Een duwtje in de rug, een windje mee, soms heb je het even nodig. Wind daar hebben we de komende tijd vast genoeg van in Scheveningen. Maar omdat hij niet altijd mee zit, hier een duwtje in de rug van Rosalie. Een geboren en getogen Scheveningse, die houdt van hardlopen. Tips van deze topper!

Lees verder

Museumnacht - Gemeentemuseum

De museumnacht is een begrip in Den Haag, maar ook op Scheveningen kun je je lol op! Tegen de rand van Scheveningen aan zit het Gemeentemuseum en die organiseren een knalfuif dit jaar.

Lees verder