Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Carlton Beach Scheveningen

25 maart 2020 - De zon schijnt op Scheveningen, en daar kunnen we helaas nu even niet van genieten. Maar niet getreurd, wij brengen jou het zonnetje in huis met onze tips. Buitengewoon Scheveningen gaat op zoek naar tips hoe je de lokale ondernemers in de badplaats en stad aan zee kunt steunen: shop bijvoorbeeld lokale producten en wij geven je recepten om ze te verwerken, of bestel eten van je favoriete restaurant bij jou thuis. Ook brengen wij je de mooiste foto's van buiten naar binnen op onze Instagram! Geniet van het strand, op afstand.

Hotel in de badplaats

Ook Carlton Beach volgt de situatie omtrent het coronavirus elk moment van de dag en houdt zich uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid.Het restaurant, de bar en het Sports & Health Center zijn dan ook per direct gesloten en voor de rest van het hotel hebben ze extra maatregelen genomen.

De veiligheid en gezondheid van gasten en medewerkers heeft absolute prioriteit. Daarnaast richten ze zich op het zo goed mogelijk helpen van huidige gasten en gasten met aankomst op korte termijn.

Veranderingen aan zee

Nog even op een rijtje een aantal aanpassingen die het Carlton Beach de komende tijd hanteert!

  • Het restaurant/bar en het Sports & Health Center zijn gesloten tot en met 6 april.
  • Het ontbijt zal worden geserveerd via de roomservice en zal voor de hotelkamerdeur worden gezet.
  • Hotelgasten kunnen voor het diner gebruik maken van de roomservice tussen 18:00 en 21:00 uur.
  • Fietsen kunnen gratis worden gehuurd.
  • Ze hebben speciale kamers ingericht als private dining rooms waar hotelgasten kunnen dineren via de roomservice.
  • Tevens zijn er kamers ingericht als flex werkplekken die kunnen worden gehuurd tegen een kleine prijs, namelijk € 50,-.

Private dining

Omdenken zorgt voor creatieve oplossingen; dat zien we ook bij dit initiatief van het Carlton Beach.

Een aantal kamers hebben ze ingericht als private dining room, waar hotelgasten kunnen genieten van een heerlijk diner met uitzicht op zee of duinen.

Wil je ook een tafel reserveren? Neem dan contact op met +31 (0)70 354 14 14 of loop even langs de receptie!

Delen