Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Clinic bij Max Health Club

12 januari 2020 - Deze maand staat in het teken van een gezond begin. Of je nu intensief wilt bewegen, zen wilt worden of behoefte hebt aan healthy happen; hier vind je de leukste tips. Kom in actie bij Max Health met deze korte cursus.

Fit aan zee

Voel je snel sterker en fitter met het intensieve succesprogramma van Les Mills: Body attack! Sinds januari worden deze lessen gegeven door de fitgirls van Max Health, Marjolein en Charlie, en daarom introduceren ze dit ook graag aan jullie in de vorm van een technische clinic op donderdag 30 januari.

BodyAttack staat bekend als intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als voor de ver gevorderden. De combinatie van atletische bewegingen en sterke krachtoefeningen zorgen ervoor dat je heel je lichaam traint en je binnen no time ook strakker in je vel zit! Dat klinkt als een win-win situatie toch?Natuurlijk ontbreekt net zoals bij elk Les Mills programma de techniek niet en precies om die reden organiseert Max Health de clinic ‘BodyAttack Techniques’ voor iedereen die deze bewegingen onder de loep wil nemen, perfectioneren en begrijpen zodat je hier nog meer profijt van hebt tijdens je lessen. Doe mee, word sterker en verbeter je coördinatie en lenigheid.

Max Health

Ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness? Dan ben je bij Max Health Club aan het juiste adres. Max Health Club is de healthclub in Den Haag, Scheveningen en omgeving.

Naast fitness biedt Max je faciliteiten zoals een indoor zwembad en heerlijke wellness. Dus na een heerlijke les yoga lekker ontspannen in de sauna of het stoombad.

Gelegen in een bosrijke omgeving, weg van de drukte van de stad. Hier wordt gezelligheid gecombineerd met effectief trainen en ontspannen!

Delen

Bekijk ook deze tips

De meivakantie op Scheveningen

De meivakantie zit vol kleine feestjes aan zee, voor groot en klein is er wat te doen. De zon laat zijn gezicht zien, dus een strandwandeling of tocht door de duinen is naast alle events ook een must. En na een drukke dag kan je natuurlijk een heerlijk hapje eten bij een van de vele strandtenten, plekjes aan de boulevard of misschien zoek je liever de Keizerstraat en omgeving op. Kom een kijkje nemen in de tips die de meivakantie tot een spetterend succes maken!

Lees verder

Pinksterweekend aan zee

Vier Pinksteren in de stad aan zee! Het weekend is ideaal voor een heerlijk weekendje weg. Niet alleen in de binnenstad is tijdens het Pinksterweekend van alles te beleven, ook aan de kust kan genieten van een visje of een wandeling aan het uitgestrekte strand. Op onze agenda op Facebook kan je alle activiteiten vinden die er dit weekend te doen zijn, en hieronder alvast een paar tips.

Lees verder

Buitengewone herfstvakantie

Neem een duik in onze verfrissende tips want zo wordt de herfstvakantie buitengewoon op Scheveningen! Combineer deze leuke activiteiten met een wandeling over het strand, een bezoekje aan de prachtige Pier en een rondje in het reuzenrad. Of tuimel van de duinen, zoek schelpjes en drink een warme chocomel bij Meneer Chocola. Kortom geniet van een bruisende badplaats onder de heerlijke herfstzon!

Lees verder