Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Club Lourdes 2019

5 september 2019 - De nazomer is begonnen dus wij kijken weer uit naar de warmte binnenshuis of op de buhne. De culturele avonden vol magie gaan weer beginnen op Scheveningen. Club Lourdes in oktober verrast met een sprankelend programma dat laat zien hoe heerlijk de herfst kan zijn.

Even voorstellen

Duik in de tweede editie van Club Lourdes aan zee. De prachtige Lourdeskerk wordt omgetoverd tot een toneel waar je kan genieten van comedy, circus en muziek op Scheveningen.

Dit pop-up theater zal van zaterdag 19 tot en met zondag 10 november 2019 Scheveningen laten stralen met schitterende voorstellingen.

Tijdens deze tweede editie zijn er zes verschillende producties op twaalf momenten te ervaren.Verbluffende magie, familiecircus en intieme optredens wisselen elkaar af in een tijdelijke clubsetting én zijn slechts vier weken te zien. Met René van Kooten, Brigitte Heitzer, Amsterdam Magic Show, Theaterkoor Dario Fo en meer.

Deze bonte verzameling van performers brengen je een ode aan het authentieke variété! Lees hieronder mee wat je kan verwachten.

A Night Out Muziek Expeditie

Reis jij mee langs de parels van Scheveningen terwijl je luistert naar aanstormend muzikaal talent? Op zaterdag 19 oktober vanaf 19.00 gaan we voor de derde keer op expeditie in Scheveningen met A Night Out Muziek Expeditie!

Een reisleider brengt je naar zes geheime locaties waar je wordt verrast door aanstormend talent met een intiem muziekoptreden of kleinkunst. Dompel je onder in een onontdekte kant van Scheveningen op deze bijzondere tour!

Magic Show at the sea - things that make you go huh

Magie: voor sommigen is het maar een woord ... voor de magiërs van the Amsterdam Magic Show is het een manier van leven. Neem je (klein)kinderen, vrienden of geliefde mee op een magische rit en vergeet de wereld erbuiten voor een te gekke avond op dinsdag 22 oktober.

Camouflage (5+) - onderdeel van Festival de Betovering

Reis op woensdag 23 oktober mee door de wilde wereld van the monkey puppets. Een vrolijk, absurde familievoorstelling goed gevuld met verrassingen en spectaculaire circustricks. Onderdeel van Festival de Betovering geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar.

SSST (3+) - onderdeel van Festival de Betovering

Midden in het bos, tussen de bomen en het gras, ontmoeten we drie jagers. Ssst! Stil! Want ze hebben een plan. Een fantasie-prikkelende beleving met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten. Onderdeel van Festival de Betovering, met een voorstelling op vrijdag 25 oktober om 10.00.

Tip: je kunt deze voorstelling combineren met een bezoek aan Muzee Scheveningen.

Zing mee met Annie M.G.

Je zingt ze zo mee op zaterdag 2 november. Vluchten kan niet meer, Ja zuster, nee zuster, Op een mooie Pinksterdag, Juffrouw, juffrouw hoe komt die kat zo blauw, Op de rand van de vulkaan en ga maar door. Het repertoire aan liedjes die Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink hebben geschreven vormen onderdeel van het Nederlandse cultureel erfgoed.


Delen

Bekijk ook deze tips

Op glad ijs

Als bij Sea Life bent (geweest) kun je er niet omheen. De enorme ijsglijbaan op de boulevard. Daar moeten de kids - en misschien jijzelf ook - zeker even vanaf! En als je dan in winterse sferen bent, loop je direct door naar het Kurhaus. Daar kun je lekker schaatsen!, maar dat heb je al gelezen als het goed is. Op een leuke manier aan je conditie werken in de winter? Ren even omhoog en roetsj (wat een leuk woord is dat toch) naar beneden bij de Pier.

Lees verder

Vintage vondsten

Lekker struinen over het strand, schelpjes verzamelen, wat drijfhout oprapen; strandjutten voor de aankleding van je interieur. Het is een populaire bezigheid waar velen zich aan wagen! Maar een andere, ook niet geheel dure oplossing is het jutten in tweedehands winkels aan het strand. En we hebben een paar juweeltjes in Scheveningen. Lees mee met onze tips voor een perfecte strooptocht of het “vintage jutten” in Scheveningen.

Lees verder

A Night Out - Overzicht Oktober

De maand oktober laat van zich horen en we verkeren in herfstsferen. Deze maand zijn er veel knusse activiteiten, en wij laten je niet in de kou staan. Dit A Night Out overzicht laat je zien welke parels je kan bezoeken. Luister en dans mee!

Lees verder