Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Concert in het Kurhaus

30 oktober 2019 - De Kurhauszaal is een prachtige locatie voor concerten. Vele groten der aarde hebben er dan ook al opgetreden! En in december gaat het dak er weer af dus zorg dat je er bij bent.

Even voorstellen

George Baker is een legende; zijn liedjes behoren inmiddels tot nationaal erfgoed en de band geniet een absolute cultstatus in Nederland.


Er gaat geen feest voorbij waarin jong en oud uit hun dak gaan op Little Green Bag, Paloma Blanca en vele andere liedjes!

Een jubileum concert

Het is dit jaar zijn 50-jarig jubileum, 75e verjaardag en George heeft wereldwijd 25 miljoen verkochte platen. Dit betekent dat er genoeg reden is voor een feestje, en dat wordt in ons mooie Kurhaus gevierd!Met een weergaloze en eigentijdse show zal hij de fans mee terugnemen in de tijd, van Morning Sky, Santa Lucia by Night tot natuurlijk het onvervalste Little Green Bag en Una Paloma Blanca, ze komen allemaal voorbij.

George zal niet alleen op het podium staan deze avond maar aan zijn rechterzijde zal George The, vaste solo gitarist van de band, staan en aangevuld met hun eigen live band.

George en George delen al 50-jaar lief en leed, reizen samen nog steeds de hele wereld over en dus was het ook heel snel duidelijk dat zij samen op het podium zouden staan aangevuld met de Marcel Fisser band en speciale gasten.

Het wordt een buitengewone avond uit, dus zorg dat je er op tijd bij bent voor dit legendarische concert aan zee.

Delen

Bekijk ook deze tips

Parade in de haven

Sail komt bijna Scheveningen binnengevaren en daar kijken wij enorm naar uit! Duik in de zeilspektakel aan zee en kom naar de opening op donderdag 20 juni. Hier kan je de schepen binnen zien varen en vanaf de pier heb je een prachtig uitzicht.

Lees verder

Aan zee is het net werken

Een buitengewone zakenlunch, brainstormsessie aan zee of gewoon een leuke ‘get together’ met je bedrijf? Dan ben je op Scheveningen aan het juiste adres! Een vergadering is goed te combineren met een strandwandeling of een activiteit aan zee. Een nieuwe locatie waar je kan flexwerken of met je bedrijf kan vergaderen op Scheveningen is Flex+ by 7evens.nl op de Neptunusstraat!

Lees verder

Kust en kunst

Een nieuwe wandelroute die je in vervoering brengt en je je ogen uit laat kijken. Deze route heet Panorama Scheveningen en voert je door het Scheveningen van nu en het Scheveningen dat Hendrik Willem Mesdag in 1881 op zijn beroemde Panorama vastlegde. De route is een confrontatie met verandering, deze tip geeft je een andere kijk op Scheveningen

Lees verder