Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Cool Event 2019

5 oktober 2019 - Hartje Scheveningen wordt weer omgetoverd tot een winter wonderland. Nog een maandje en je kunt weer schaatsen op het Kurhausplein. Lichtjes, gezelligheid en ijspret veroveren de badplaats deze winter; kom ook schaatsen aan zee.

Even voorstellen

Scheveningen biedt ook deze winter weer de unieke winter beleving met de schaatsbaan en de IJssculpturen Expositie. De stad aan zee is omgetoverd tot een gezellig winter wonderland.

Vanaf november is de schaatsbaan geopend en vanaf december zijn ook de ijssculpturen weer aanwezig aan zee.

Geniet deze winter van een hapje en een drankje bij de IJssculpturen Expositie, in de voortent is het lekker warm en winters gezellig! De glühwein en warme chocolademelk staan hier voor je klaar.De schaatsbaan biedt 600 m2 overdekt schaatsplezier voor het Kurhaus hotel in Scheveningen. Je kunt je iedere dag van de week van ’s ochtends tot ’s avonds schaatsen. De verwarmde terrassen van de restaurants rondom het plein bieden de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van winterse hapjes en drankjes.

Programma

Elk jaar wordt Scheveningen tijdens het Cool Event omgetoverd tot een winterparadijs, hier zijn de data voor komend seizoen.

Overdekte schaatsbaan op het Kurhausplein:
van 9-nov '19 t/m 26-jan '20

IJssculpturen expositie op het strand naast de Pier:
van 7-dec '19 t/m 19-jan '20

Anastasia

De romantische en spectaculaire musical, geïnspireerd op de beroemde animatiefilm uit 1997, vertelt het mysterieuze levensverhaal van de laatste Russische Tsarendochter Anya. Anya, een wees, gaat als moedige, jonge vrouw op zoek naar haar familiegeschiedenis.

Op de hielen gezeten door de meedogenloze Sovjet officier Gleb vlucht Anya naar Parijs en wordt ze verliefd op Dimitri. Terwijl iedereen om haar heen een dubbele agenda blijkt te hebben telt nog maar één ding: is Anya echt de illustere Anastasia Romanov of niet?

Zin in een compleet dagje uit? Combineer jou bezoek aan het Theater met een met een bezoek aan de IJscculpturen Expositie op het strand naast dePier of de Schaatsbaan op het Kurhausplein. Je kunt gratis parkeren op het Zwarte Pad in de winter.

Je kunt parkeren in de dichtbij gelegen BKS Parking Strand, Zwolsetraat 426.
Ga je ook lunchen of dineren bij La Galleria Kurhausplein, La Galleria Boulevard, of Steam, dan kun extra voordelig parkeren in deze parking!
Voor slechts €5,50 koop je in het restaurant een uitrijkaart voor 4 uren parkeren.

Delen