Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Crazy Mondays

12 februari 2020 - Kom heerlijk dineren aan de boulevard met uitzicht op zee. Bij Crazy Piano's krijg je niet alleen een diner voorgeschoteld, ook kan je genieten van live muziek. Vanaf maart ben jij sowieso te vinden aan de boulevard van Scheveningen voor deze perfecte Night Out aan Zee!

Diner aan zee

Elke eerste woensdag van de maand kun je aanschuiven bij Crazy Piano's in Scheveningen voor een wisselende groep artiesten die je een grote diversiteit aan nummers laten horen.

Tijdens een heerlijk diner geniet je van schitterende nummers en verandert de avond langzamerhand in een swingend feest; de avond wordt afgesloten met DJ.

Crazy MondaysVanaf maandag 2 maart starten ze met een nieuw concept: Crazy Monday! En deze avonden kun je genieten van muziek van de beste artiesten gecombineerd met de lekkerste drankjes.

Elke eerste maandag van de maand het beste entertainment en de leukste Crazy Pianos band. Dus kom na het eten even swingen op Scheveningen aan de boulevard.

Met een waanzinnig optreden van Xander de Buisonje, Deon Leon, de Crazy Piano's band en de resident DJ zal dit een geweldige start van de week worden.

Ticketprijs 25 euro inclusief een Gin Tonic van Sylvius Gin en Royal Bliss Tonic. De tickets zijn online verkrijgbaar.

Delen

Bekijk ook deze tips

Floaten met Valentijn

​Donderdag 7 juli opent FloatCenter de Pier op Scheveningen. Vanaf nu kun je ook floaten, oftewel drijven boven zee! Floaten is gewichtsloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciale floatroom. Als je ooit in de Dode Zee hebt gezwommen, weet je eigenlijk al wat het is. Maak nu gebruik van de pre-openingsaanbieding van het FloatCenter op de Pier!

Lees verder

Win A Night Out in Pathé!

Pathé Scheveningen is een prachtige bioscoop met een even perfecte locatie. Gevestigd tegenover het beroemde Kurhaus hotel met maar liefst acht zalen, biedt deze bioscoop naast het reguliere uitgebreide filmaanbod, talloze events en specials. In de bioscoop worden 365 dagen per jaar de nieuwste films vertoond. Kortom hoog tijd voor een avond uit, en dat is precies wat je kan winnen deze maand!

Lees verder

Een goede vangst

Je vist met deze tip zeker niet achter het net. En de vangst is een heerlijke Noordzee vis zonder fratsen. Al jaren is Weduwe van der Toorn een begrip op Scheveningen, dus laat je de boel de boel en kom uit je luie stoel. Tijd om aan tafel te gaan bij dit juweeltje in de haven!

Lees verder