Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Crazy Mondays

12 februari 2020 - Kom heerlijk dineren aan de boulevard met uitzicht op zee. Bij Crazy Piano's krijg je niet alleen een diner voorgeschoteld, ook kan je genieten van live muziek. Vanaf maart ben jij sowieso te vinden aan de boulevard van Scheveningen voor deze perfecte Night Out aan Zee!

Diner aan zee

Elke eerste woensdag van de maand kun je aanschuiven bij Crazy Piano's in Scheveningen voor een wisselende groep artiesten die je een grote diversiteit aan nummers laten horen.

Tijdens een heerlijk diner geniet je van schitterende nummers en verandert de avond langzamerhand in een swingend feest; de avond wordt afgesloten met DJ.

Crazy MondaysVanaf maandag 2 maart starten ze met een nieuw concept: Crazy Monday! En deze avonden kun je genieten van muziek van de beste artiesten gecombineerd met de lekkerste drankjes.

Elke eerste maandag van de maand het beste entertainment en de leukste Crazy Pianos band. Dus kom na het eten even swingen op Scheveningen aan de boulevard.

Met een waanzinnig optreden van Xander de Buisonje, Deon Leon, de Crazy Piano's band en de resident DJ zal dit een geweldige start van de week worden.

Ticketprijs 25 euro inclusief een Gin Tonic van Sylvius Gin en Royal Bliss Tonic. De tickets zijn online verkrijgbaar.

Delen