Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Culinair genieten bij Zeevlam

Verstopt op een prachtige locatie in de Haven van Scheveningen ligt Zeevlam. Een pop-up restaurant vernoemd naar een natuurlijk fenomeen, waar de meeste mensen niet altijd blij van worden. Zeevlam ontstaat namelijk als de zee en zeelucht qua temperatuur dusdanig van elkaar verschillen dat er een dichte mist ontstaat. Het kan zomaar tien graden afkoelen. Niet iets waar je op zit te wachten op het moment dat je een dagje naar het strand wil. Waar je wél op zit te wachten is lekker dineren op een unieke locatie met een spectaculair uitzicht. Restaurant Zeevlam is de enige zeevlam waar je gelukkig van wordt en gezien de tijdelijke aard van het etablissement is het een kwestie van gaan voordat het te laat is. Verschillende chef koks wisselen elkaar af en drukken hun culinaire stempel op het menu. Er is dus gegarandeerd sprake van verrassende, smakelijke gerechten, gecombineerd met mooie wijnen. Het is de bedoeling om 19:00 aanwezig te zijn. Het viergangen menu zal om 19:30 geserveerd worden. Voor de vaste prijs van 29,50 euro heb je een bijzondere avond uit die zich niet zo snel zal herhalen. Reserveren verplicht.

www.zeevlam.nlDelen

Bekijk ook deze tips

Een sportieve Night Out

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Wij laten je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. Kom in beweging en loop mee in de stad aan zee. De CPC loop heeft een avond editie die je niet wilt missen; een sfeervolle avondwandeling naar Scheveningen!

Lees verder

Droomplek aan de kust

Surfles.nl gaat veranderen, en die verandering betekent groei! En dat vinden wij een potje leuk. Want dit initiatief wordt een mix van heel veel leuke zaken in het leven. Leuke bijkomstigheid is dat eigenaar Hans van den Broek in zee gaat met voormalig F.A.S.T. eigenaar Geert Verhoeff. Ja mensen, deze gouden combinatie is gegarandeerd succes!

Lees verder

La petite Fête de Bayonne

​Een stukje Baskenland op Scheveningen laat je leven als een god in Frankrijk; bij Cafe de Bayonne loop het water je in de mond. Ze opent nog een keer haar deuren voor het welbekende Fête de Bayonne dat ze jaarlijks organiseert. En aangezien dit voorlopig de laatste is wil je niet achter het net vissen!

Lees verder