Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Cultuur aan zee

Het is een broedplaats van cultureel talent: het Zuiderstrandtheater.Uitkijkend op de Scheveningse haven, de duinen en het strand, is deze locatie een inspiratiebron op zichzelf. Hier speelt zich het programma af dat eerst in het Lucent Danstheater en de Dr. Anton Philipszaal plaatsvond. Daarnaast huisvesten zowel het Residentie Orkest als het Nederlands Dans Theater zich in het ruime, lichte, en indrukwekkende gebouw. Een cultureel cluster waar Scheveningen best trots op mag zijn!

www.zuiderstrandtheater.nlDelen

Bekijk ook deze tips

Koningstips

O spannend het is al bijna donderdag! Hebben jullie er een beetje zin in? Wij wel! Weer of geen weer...Op Scheveningen is het weer een gezellige boel! En om een beetje orde in de chaos der markten te scheppen, hebben wij een paar leuke Koningsdag vrijmarkten en feesten op een rijtje gezet.

Lees verder

Een Hart verwarmende start

Om het nieuwe jaar zo fris en fit als een hoentje in te luiden, hebben we dit keer een groene Scheveningen Zuivert aanbieding voor jullie, in samenwerking met Hart Beach Quiksilver Surfschool. Deze surfschool aan het strand, heeft naast een superleuke shop ook een knus restaurant. Hier kan je naast het knisperende haardvuurtje zitten en lekker wegzakken in een stoel. Of ga met de hele familie uitgebreid ontbijten, lunchen of dineren aan de gezellige houten tafels. Er staat voor ieder wat wils op de kaart!

Lees verder