Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

De 5 beste ontspanningstips van afgelopen jaar

Ja mensen het is nog maar net kerst en we gaan alweer kijken naar het einde van het jaar. Waarom? Omdat een beetje reflectie geen kwaad kan zo tegen het uiteinde. Want wat was (is eigenlijk) het een mooi jaar! In Scheveningen was het een jaar vol activiteit, het bruist hier, en een ding is zeker, in 2017 gaat dat alleen maar door. Maar ondanks alle actie is er ook volop tijd voor ontspanning. Voor tips om te ontspannen kon je op ‘Scheveningen Zuivert’ je lol op het afgelopen jaar. Maar om komend jaar relaxed te beginnen, en omdat einde jaars lijstjes leuk zijn, hebben we de 5 beste tips voor je op een rijtje gezet. GENIET!

1.Floaten & Slapen op de Pier

Helemaal zen aan zee! In een 2-persoonskamer samen genieten van het prachtige uitzicht op meer dan 50 meter boven strand en zee. De wind en de zon op je terras. De zee die onder jullie kamer ruist. Het spectaculaire uitzicht over de Noordzee. Maar wat dacht je van binnen? In de suites ademt alles luxe. Slapen op De Pier is onvergetelijk ontspannen.Neem ook een kijkje bij het Float Center dat om de hoek zit. Floaten is een bewezen ontspanningsmethode, waarbij een uur floaten gelijk staat aan 5 uur slaap. Na het floaten, vooral na een eerste keer, is het niet heel raar dat het even duurt om te realiseren wat er is gebeurd en hoe je je voelt. Het is belangrijk om hier echt de tijd voor te nemen. Je eigen douche ruimte met shampoo is dan heel fijn! Hier kan je heerlijk op je eigen tempo weer 'wakker worden'. De energie en het goede gevoel komen nadat je echt de tijd voor jezelf neemt om te acclimatiseren.

2.Massages aan zee

En op nummer twee staat Massages aan zee! He dat rijmt…Deze staat natuurlijk hier omdat Tamar de vrolijkste en meest ontspannen Scheveninger is, evenals haar massages.Tamar geeft massages aan zee, dit kon je al lezen in ons leuke artikel over haar. Tamar Uiterwijk geeft massages aan zee sinds 2001, surft veel en ontvlucht de Nederlandse winter. Oeh, dat zouden wij ook wel willen…

Je kunt bij haar terecht voor een heerlijke ontspannende massage in haar praktijk. Als je wilt, mag het ook op het strand. Of zelfs bij je thuis in de omgeving van Scheveningen, maar daar rekent ze dan wel € 10,- extra voor.Veel heeft Tamar niet nodig. Ze masseert met pure producten zoals kokosolie of amandelolie. Tamar: "Masseren met pure producten werkt echt het allerfijnste, het geeft geen rare vlekken en er zitten geen gekke stoffen in waar mensen allergische reacties van krijgen. Heel zuiver dus.” Echt Schevenings en echt Zuivert, daarom Tamar in deze top 5!

3.Utsukusy Schoonheidssalon

Een salon vol met pure, zuivere, natuurlijke producten, kijk dat is helemaal in ons straatje! De schoonheidsbehandelingen, of eigenlijk kan ik het beter de schoonheidsbelevingen noemen, worden met producten van Utsukusy gedaan. Deze heerlijke producten ruiken en voelen niet alleen lekker, ook zijn ze met natuurlijke ingrediënten gemaakt. Daarnaast zijn de producten ecovriendelijk en uitgebreid (dierproefvrij) wetenschappelijk getest.

Utsukusy combineert traditionele Japanse schoonheidsrituelen en therapieën met de nieuwste cosmetische technologieën. Zo creëren ze telkens weer innovatieve schoonheidsproducten van de hoogste kwaliteit. En het fijne is dat er niks in de salon op elektriciteit werkt waardoor en geen straling van apparaten is. Geef je huid en lichaam een echte ontspannende opkikker en ga langs La Caldera en Utsukusy in de Keizerstraat.

4.Yogaseads

Deze prachtige yogastudio in hartje Scheveningen adement ontspanning. De prachtige houten vloeren en rustige inrichting nemen je mee naar een andere wereld. Yogaseads is ontstaan vanuit het idee om de potentie van yoga toereikend te maken voor iedereen.Yoga staat voor verbinden, niet alleen van lichaam en geest, maar ook van mensen. Dat is dan ook wat er in de studio gebeurd.

Ze vinden het belangrijk dat er ruimte is voor individuele aandacht & begeleiding. In de studio worden, 7 dagen per week, verschillende lessen gegeven. Er zijn lessen voor alle niveau’s en voor diverse doeleinden. Kortom voor ieder wat wils! De lessen worden in een comfortabel warme ruimte gegeven. Doe jezelf een lol en wandel eens binnen. Je begrijpt wel dat dit in onze top 5 staat toch?

5.Strand & Duinen

Last but not least hebben in deze mooie top 5 (tromgeroffel)…Het strand en de duinen! Buiten dat ze helemaal gratis, je Nederlandse hart klopt sneller bij dit woord, zijn om lekker in te ontspannen is het de beste manier van ontspannen aan zee. Neem bijvoorbeeld het duingebied bij Meyendel of de Zuid, alleen geluiden van de wind en zee, een prachtige omgeving en als je mazzel hebt zie je nog eens een hert of een vos. De wind die door je haren waait, de zon op je bol, wat wil je nog meer? En wandelen is goed voor je gezondheid en welzijn natuurlijk zoals je al kon lezen hier. Kortom deze juweeltje moesten in deze top 5 zoals je begrijpt, want we zijn er meer dan trots op!

Delen