Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

De achtertuin van Scheveningen

4 maart 2019 - Het Westbroekpark is een smaragdgroene oase in Scheveningen. Niet alleen kan je er genieten van de rust, bootje varen en wandelen. Ook kan je er heerlijk eten uit de tuin! Kom genieten bij Greens, een biologisch restaurant met moestuin; dat is smullen op Scheveningen in het park aan zee, en er staan leuke events op het menu.

Aanschuiven in het park

Een bord vol groen en eten wat de grond schaft, schuif ook aan bij dit leuke initiatief van Greens in het Westbroekpark.

Er zijn nog stoelen vrij voor het aanschuifdiner van morgen. Heb je geen zin om te koken, maar wel trek in lekker eten, een mooi glas wijn en goed gezelschap?

Schuif dinsdag 5 maart aan bij Greens. Voor 14,50 serveren ze een gezonde maaltijd met ingrediënten uit het seizoen.Reserveren via de mail is wel handig. Dit diner komt vaker terug dus houd Greens goed in de gaten...

Tuindag

Voel je goed tussen het groen op zaterdag 16 maart! Dan organiseert Greens in het kader van 'Nederland doet' weer een gezellige tuindag.

Iedereen is welkom van jong tot oud om kennis te maken en samen van de tuin en de planten te genieten.

Het gaat om ontmoeting, inspiratie en aan de slag in de tuin. Er staat een kopje thee en een lekkere lunch voor je klaar.

Heb je op allebei deze dagen geen tijd om langs Green in het park te gaan? Niet getreurd, want je kan elke dag genieten bij dit innovatieve en duurzame restaurant op Scheveningen.

Delen

Bekijk ook deze tips

Winterse massages

Verwen jezelf deze koude donkere dagen met een heerlijke wandeling aan zee; daar knap je van op! Daarna kan je meteen doorlopen naar de Kurhaus of Weleda Spa voor de speciale winter massages die wij hebben uitgekozen voor jullie.

Lees verder

Op je blote voeten zondag

Je staat er de hele dag op, en ze brengen je overal naar toe. Je voeten neem je vaak voor lief. Maar het is ontzettend belangrijk om er goed voor te zorgen! En om je voeten een beetje zen te krijgen, is je schoenen uit doen een belangrijke stap in de goede richting. Gelukkig wordt er op Scheveningen van alles aan gedaan om jou op de been te houden.

Lees verder

Sappige tip

Er is een nieuwe hotspot op Scheveningen waar de vitamines vloeien. Op de Frederik Hendriklaan is sinds kort de sapbar Joe and the Juice geopend. Verse sappen en heerlijke happen staan er op het menu. Deze gezonde tip helpt je de laatste loodjes van de winter wel door.

Lees verder