Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

De leukste zomerbaan op Scheveningen!

Werken met dit uitzicht? Dat kan gewoon hoor! De leukste zomerbaan vind je nu namelijk op Scheveningen want wij zijn namelijk op zoek naar versterking! Buitengewoon Scheveningen (BS) is op zoek naar een Junior Account Manager (JAM) voor 2 dagen per week op flexibele basis.


Junior Account Manager

Als Junior Account Manager geef je samen met de redactie invulling aan de (online) campagnes die Buitengewoon Scheveningen organiseert. Binnen de verschillende campagnes op het gebied van wellness & ontspanning en de zakelijke markt zorg je voor activatie van relevante stakeholders en ondernemers op Scheveningen.

Op basis van jouw input rondom de betreffende activaties schrijft de redactie aansprekende content voor onze website en social media kanalen.De samenwerkingen komen tot stand op basis van de volgende uitgangspunten: 1) het laden van de campagne, 2) een (gratis) podium creëren voor stakeholders en 3) de verbinding Scheveningen-binnenstad tast- en zichtbaar te maken.

Scheveningen Zuivert

De JAM benadert in het kader van Scheveningen Zuivert bedrijven die zich bezighouden met vormen van ontspanning/wellness in de binnenstad. Met het verzoek of zij een speciaal/uniek BS-arrangement samen willen stellen; als het kan met een verwijzing naar de omgeving van de zee.

Strandsessies

In het kader van de Scheveningse Strandsessies (de tegenhanger van de bekende heisessies voor bedrijven) benadert de JAM alle potentiële 'zakelijke' lokaties op Scheveningen met de vraag of zij willen participeren. Hotels, strandtenten, restaurants en andere opvallende lokaties lenen zich in de nabijheid van de zee perfect voor presentaties, brainstormsessies, vergaderingen, seminars, productlanceringen etc.

Voorlopige Planning

Juli / Augustus / September: 2 dagen per week (benaderen/bezoeken/inventariseren)

Oktober / November / December: Twee tot drie dagen per maand (nabellen & aanpassen)

Alle werkzaamheden worden teruggekoppeld naar Hester (online coördinatie) & Anne (tekstredactie) en in overleg met Heino (directeur) werk je aan de aanleg van een data-overzicht/selectie bedrijven.

Vergoeding

Payrolling: bruto €15 per uur via INTRO Uitzendbureau

Interesse?

Neem contact op met Heino Walbroek, directeur Stichting Marketing Scheveningen.


Delen

Bekijk ook deze tips

Kaas aan de kust

Er gaat niks boven een broodje kaas, of gewoon een blokje. Het allergezelligste kaaswinkeltje van Scheveningen is je dan wel bekend. En zo niet, dan mag je deze tip zeker niet missen. Of je nu houdt van komijn of geitenkaas, misschien liever wat boerenkaas of een fondue, ze hebben bij deze winkel voor ieder wat wils!

Lees verder

Festivals aan zee

Een ijskoud drankje in je hand, de zon op je gezicht, het geruis van de zee op de achtergrond en dansen met je voeten in het zand. Het festival seizoen op Scheveningen komt er aan. Wil je weten welke festivals deze zomer de boulevard laten zinderen? Dan is dit overzicht echt iets voor jou!

Lees verder

Yin Yoga met Juul bij Zowat aan Zee

In hartje Scheveningen, op loopafstand van strand en zee, vind je Zowat aan Zee, een studio voor (yoga)lessen, kinderyoga & mindfulness, meditatie, workshops, massage, coaching, etc.

Lees verder