Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

De longen uit je lijf rennen en…zwemmen!

Gezond aan Zee ook wel bekend als GAZ is de place to be als het gaat om je lichamelijke gesteldheid verbeteren. De beste fysio’s, diëtisten, osteopaten (ga zo maar door) werken letterlijk in hun prachtige kantoor aan zee en aan een gezonder Scheveningen! En met Gezond aan Zee Outdoor zijn ze hard op weg om iedereen ook nog eens een keertje zeer fit te krijgen. De Swim & Run training is een van de unieke trainingen die ze vanaf de maand November weer aanbieden!

Run

Deze intensieve training bestaat niet uit een, maar uit 2 onderdelen, dus een basisconditie is wel handig. Eerst wordt 45 minuten hardgelopen vanaf de Blinkerd, hierbij worden ook een aantal handige tips gegeven qua hardloop technieken.Mocht je denken, nou dit zou voor mij wel genoeg zijn? Alleen hardlopen? Dan kan je ook altijd even een kijkje nemen naar deze training op de GAZ website: Trailrunning. Dan ga je het strand en onverharde paden van Meijendel op, en leer je je techniek verbeteren en blessure vrij lopen. Maar ja voor de echte fanatiekeling lees nog even verder.

Swim

Eenmaal terug bij zwembad de Blinkerd, wordt er 45 minuten gezwommen. Het zwemmen staat in het teken van interval en lange baan training. Bij het zwemmen zullen ze geen zwemtechnieken behandelen, kortom handig dat je wel je C diploma hebt zeg maar. Nu begrijp je denk ik ook wel een beetje beter waarom het zo handig is dat je een basisconditie hebt!

In goede handen

Een ideale training voor triatleten en andere sporters die een ultieme combinatie zoeken. Waar moet ik zijn?! Zullen al onze fanatieke sporty lezers denken. De Blinkerd dus, dat wist je al, en op woensdagavonden 19:30u kan je los! Het leuke is dat je een gratis proefles kan krijgen om te kijken of het iets voor jou is (GRATIS!).

En het andere leuke is, dat je ook zeker weet dat je bij GAZ in goede en professionele handen bent. Dus kom je ook? Vanaf 2 november 2016 start Gezond aan Zee Outdoor met een nieuwe reeks o.l.v. hardlooptrainer Michael Vallen en Joost Bakker.

Delen

Bekijk ook deze tips

Marie-Anne: 'altijd een thuiswedstrijd'

Marie-Anne is wat je noemt een 'Bekende Scheveninger'. Ze kent haar plekjes en de plekjes kennen haar! Ze zet zich in voor Scheveningen en woont al sinds haar 24e in Duindorp.

Lees verder

Save our Seas

Op Scheveningen draait het leven om onze geliefde Noordzee. Wij zwemmen erin, we eten er een visje uit of hebben plezier van watersporten. Toch is deze relatie veelal gebaseerd op nemen en minder op geven; hoog tijd dat daar verandering in komt. De tentoonstelling in Muzee en haar programmering in daar deze zomer op gefocust. Neem een duik in de onderwaterwereld!

Lees verder

Concert in het Kurhaus

De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Aan zee bruist het elke avond van het jaar. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out aan Zee. A Night Out aan Zee biedt ideeën voor activiteiten te kust en te keur en laat zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. Deze keer is een bijzonder concert in het Kurhaus het stralende middelpunt van onze tips.

Lees verder