Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

De longen uit je lijf rennen en…zwemmen!

Gezond aan Zee ook wel bekend als GAZ is de place to be als het gaat om je lichamelijke gesteldheid verbeteren. De beste fysio’s, diëtisten, osteopaten (ga zo maar door) werken letterlijk in hun prachtige kantoor aan zee en aan een gezonder Scheveningen! En met Gezond aan Zee Outdoor zijn ze hard op weg om iedereen ook nog eens een keertje zeer fit te krijgen. De Swim & Run training is een van de unieke trainingen die ze vanaf de maand November weer aanbieden!

Run

Deze intensieve training bestaat niet uit een, maar uit 2 onderdelen, dus een basisconditie is wel handig. Eerst wordt 45 minuten hardgelopen vanaf de Blinkerd, hierbij worden ook een aantal handige tips gegeven qua hardloop technieken.Mocht je denken, nou dit zou voor mij wel genoeg zijn? Alleen hardlopen? Dan kan je ook altijd even een kijkje nemen naar deze training op de GAZ website: Trailrunning. Dan ga je het strand en onverharde paden van Meijendel op, en leer je je techniek verbeteren en blessure vrij lopen. Maar ja voor de echte fanatiekeling lees nog even verder.

Swim

Eenmaal terug bij zwembad de Blinkerd, wordt er 45 minuten gezwommen. Het zwemmen staat in het teken van interval en lange baan training. Bij het zwemmen zullen ze geen zwemtechnieken behandelen, kortom handig dat je wel je C diploma hebt zeg maar. Nu begrijp je denk ik ook wel een beetje beter waarom het zo handig is dat je een basisconditie hebt!

In goede handen

Een ideale training voor triatleten en andere sporters die een ultieme combinatie zoeken. Waar moet ik zijn?! Zullen al onze fanatieke sporty lezers denken. De Blinkerd dus, dat wist je al, en op woensdagavonden 19:30u kan je los! Het leuke is dat je een gratis proefles kan krijgen om te kijken of het iets voor jou is (GRATIS!).

En het andere leuke is, dat je ook zeker weet dat je bij GAZ in goede en professionele handen bent. Dus kom je ook? Vanaf 2 november 2016 start Gezond aan Zee Outdoor met een nieuwe reeks o.l.v. hardlooptrainer Michael Vallen en Joost Bakker.

Delen

Bekijk ook deze tips

Het zee cafe

Een echte zeeman houdt wel van borreltijd, maar andere mensen ook dus daarom deze week een gezellige tip. Zo kom je nog even de laatste koude dagen door, en houdt je jezelf warm op Scheveningen. En Scheveningen wordt verblijd met een nieuw cafe, dus lees snel even mee!

Lees verder

Nieuwe strandtenten

Alle strandtenten staan weer en daar hebben we afgelopen maand ook meer dan veel van kunnen genieten! En de komende tijd blijft het nog mooi weer dus wij dachten dat het wel tijd is voor een frisse wind door de tips heen te laten waaien. Tijd voor iets nieuws! En daar horen deze strandtenten zeker bij.

Lees verder

Loop harder dan je hebben kan

Hardlopen, je vindt het leuk of je hebt er een hekel aan. Dus als je er een hekel aan hebt, ik zou zeggen klik even op wat andere leuke artikelen maar deze is even voor de fanatiekelingen onder ons! Een hart onder de riem voor alle mensen die door weer en wind toch dat pakkie aantrekken om de benen te strekken. Voor die mensen wat tips en een route door Scheveningen zodat je harder kan lopen dan je hebben kan.

Lees verder