Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

De Maatschappij dat ben jij

26 maart 2020 - De zon schijnt op Scheveningen, en daar kunnen we helaas nu even niet van genieten. Maar niet getreurd, wij brengen jou het zonnetje in huis met onze tips. Buitengewoon Scheveningen gaat op zoek naar tips hoe je de lokale ondernemers in de badplaats en stad aan zee kunt steunen: shop bijvoorbeeld lokale producten en wij geven je recepten om ze te verwerken, of bestel eten van je favoriete restaurant bij jou thuis. Ook brengen wij je de mooiste foto's van buiten naar binnen op onze Instagram! Geniet van het strand, op afstand.

Afhalen of thuisbezorgd

De lokale horeca op Scheveningen is dicht, maar woon je in de buurt van de Keizerstraat bestel dan een keer eten bij De Maatschappij!

Hieronder zie je een aantal heerlijke gerechten waar je uit kunt kiezen, maar ze updaten hun Facebook elke dag dus de keuze is reuze.Extra weekend gerechten (Slechts 9,95):


Gambas Thai curry
Met super salade
En gebakken ras el hanout rijst of frietjes

Kipfilet India style
Met super salade
En gebakken ras el hanout rijst
Frietjes mag ook

Gehakt brood van de grill
Met pepersaus
Veel frieten en mayonaise
En ook een super salade

Je kunt ook kiezen uit maar liefst 10 burgers! En er staat nog veel meer op het menu, maar dat kun je aanschouwen op hun Facebook. Ze bezorgen thuis of loop langs om af te halen. Bel naar 070 -3502683, vanaf 15.00 tot 21.00 uur.

Dinerbon

Koop een tegoedbon en help jouw favoriete restaurant. Koop van De Maatschappij of een andere leuke zaak!

De bonnen blijven altijd geldig en je kan genieten van leuke extra’s. Zo kun je ook op een andere manier bijdragen aan De Maatschappij. Geef je lokale ondernemer de komende tijd een steuntje in de rug.

Alleen maar met elkaar

In Nederland gelden maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor de gemeente Den Haag. Houd daarom ook deze pagina in de gaten, hij wordt regelmatig vernieuwd.

Voor iedereen geldt dit dringende advies: ga niet naar bos of strand. En uiteraard ook niet naar andere plekken waar het druk kan zijn. Voorkom mensenmassa’s en houd afstand! 1,5 meter afstand is de norm. Beperk risico’s voor jezelf en anderen.

Delen