Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

De Parade aan zee

16 juli 2018 - Lichtjes tussen de bomen, het park wordt een podium voor muziek, dans en theater! Verfrissende drankjes, heerlijke hapjes, en een zweefmolen maken het feest aan zee compleet. De Parade is een sprookjesachtig festival dat elk jaar in het Westbroekpark plaatsvindt. Dansen en zweven tussen de bomen, je kijkt je ogen uit!

Even voorstellen

Op de Parade spelen zo’n 80 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud in de theatertenten. Merendeel van de voorstellingen zijn speciaal voor het festival gemaakt en alleen op de Parade te zien.

Iedere dag staan er verschillende voorstellingen op de planken. Deze duren gemiddeld zo’n 30 minuten, waardoor je makkelijk twee, drie of zelfs vier voorstellingen kan zien op een avond.Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag een uitgebreide KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops. Iedere avond spelen er live-bands die gratis toegankelijk zijn. Voorstellings- en toegang terreinkaartjes koop je online of op het Paradeterrein.

Kinderparade

Iedere middag is een uitgebreid programma voor kinderen van alle leeftijden: de KinderParade. Met een hoop voorstellingen, workshops en activiteiten.

Zo maak je bijvoorbeeld bij de KinderLockers je eigen raket. Of je gaat timmeren en schilderen Villa Lila, zweven in de Zweef, dansen bij de Silent Disco en zelf lekker poffertjes bakken.

Eten en drinken

Van taco's en burrito's tot een aziatische foodtruck; er is voor ieder wat wils. Soulfood, vis, seizoensgerechten, flatbread en een snackloket, alles is aanwezig.

Foto: Erik van 't Hof

Een heerlijke kan sangria, koude biertjes, een tropisch drankje hier en daar. Het maakt niet uit waar je aan tafel gaat, alles is even lekker! Schuif aan bij de Parade en je zult niet teleurgesteld worden.

De Parade is nog te bezoeken tot 22 juli, dus je kan zeker een aantal avonden gaan. Zien we je vanavond aan de waterkant tussen de bomen?

A Night Out aan Zee

De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Aan zee bruist het elke avond van het jaar. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out aan Zee. Bekijk de avondprogrammering op parels van plekken en met speciaal georganiseerde muziek evenementen. Wandel mee met een muziekexpeditie of proef de grandeur van het Kurhaus. A Night Out aan Zee biedt ideeën voor activiteiten te kust en te keur en laat zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben.

Delen