Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

De Scheveningse Herfstvakantie Hotspots

De blaadjes vallen van de bomen, de wind waait over het strand, het is weer tijd om je dikke truien en jassen uit de kast te halen, want de herfst is in het land! Heerlijk uitwaaien met je voeten in het zand, genietend van de laatste zonnestralen.

Vliegeren, surfen, in het reuzenrad, warme choco met slagroom, ja Scheveningen is een paradijs voor kinderen. En dat komt goed uit, want de herfstvakantie komt er aan. Wat zijn alle hotspots voor jullie koters deze vakantie? Zoek niet verder, je hebt ze gevonden en graag gedaan!
Zuiderstrandtheater
Dit prachtige theater aan het strand is een van de podia van Festival de Betovering; het internationale kunstfestival voor kinderen. Er zijn allerlei leuke, spannende en vrolijke voorstellingen. Ook zijn er workshops zoals “Schat….waar ben je?”. Je gaat schatzoeken, op ontdekkingstocht en meer! Varen in een boot, belanden op onbewoonde eilanden, dansen op het strand en onder water…en woont er echt niemand? Kijk voor het hele programma op de website van het Zuiderstrand.

Sealife
Bij Sealife kan je al het leven uit de zee ontmoeten, pinguïns, haaien, je kan het zo gek niet bedenken. Maar in de herfstvakantie kan je er ook piraten en zeeprinsessen ontmoeten. Luister naar de verhalen van de zeeprinses of volg een piratenles van een echte piraat.

Bij Sea Life kun je je piratendiploma halen en een mooie glittertattoo laten zetten. De lessen zijn dagelijks tussen 11.00 en 16.00 uur. Kijk voor meer informatie hierover of combinatiekaarten met Madurodam op www.sealife.nl.


Action Academy
Wil je klauteren, klimmen, en spetteren? Dat kan bij de Action Academy! Het perfecte kids camp in de Herfstvakantie dat begint bij surfles.nl. Onder begeleiding van enthousiaste, ervaren en gecertificeerde instructeurs kunnen kids 4 dagen lang action sports beoefenen. Je kan surfen, klimmen, skaten, free runnen, zwemmen, tokkelen en nog veel meer. Dit samen met goed, biologisch en verantwoord eten is gegarandeerde pret. Er zijn nog een paar plekjes voor de herfstvakantie, dus schrijf je hier in!

En NATUURlijk:
Schelpjes zoeken, rollen van de duin, rennen over het strand achter de meeuwen aan, grote boten kijken in de haven, bomen klimmen in Scheveningse bosjes, fietsen in Meijendel en herten spotten!

Hapje, drankje, ditje, datje:
Haring happen bij het Haringhuisje, warme choco bij Meneer Chocola, patatje op de Pier, een rondje in het reuzenrad, een ijsje bij San Remo, en chillen bij het haardvuur van Hart Beach.

Zo, nu zijn alle kinderen wel even onder de pannen, maar de ouders moeten ook ergens terecht kunnen! Daarom kan je onze agenda, tips, en Buitengewoon Scheveningen op Facebook in de gaten houden om verzekerd te zijn van een topvakantie. En voor alle ontspanningstips kan je kijken op Scheveningen Zuivert. Wij wensen iedereen een heerlijke herfstvakantie!

Delen

Bekijk ook deze tips

Dieren Rijk

Dieren in kunst vertellen hun eigen verhaal. Ga het meemaken in het Gemeentemuseum! Tot en met 11 oktober.

Lees verder

De leukste zomerbaan op Scheveningen!

De leukste vakantiebaan vind je natuurlijk op Scheveningen, wij zijn namelijk op zoek naar versterking! Buitengewoon Scheveningen (BS) is op zoek naar een Junior Account Manager (JAM) voor 2 dagen per week op flexibele basis. Als Junior Account Manager geef je samen met de redactie invulling aan de (online) campagnes die Buitengewoon Scheveningen organiseert. Binnen de verschillende campagnes op het gebied van wellness & ontspanning en de zakelijke markt zorg je voor activatie van relevante stakeholders en ondernemers op Scheveningen.

Lees verder

Buitengewoon bohemian

Heb je al gehoord van het leukste feest van het jaar? Ok nou ja misschien de zomer dan, ook goed. Nee? Eind deze maand, 29 juli, verandert de Naturel in een Bohemian Universe. Een mega leuk programma, vette muziek maar vooral veel toffe sprekers, workshops, en een markt. De kaartjes gaan hard, maar gelukkig kan je ook mee doen aan een winactie!

Lees verder