Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

De Snoeshaen van de Keizerstraat

Er waait weer een frisse wind door de Keizerstraat in Scheveningen. Naast alle marktjes die er georganiseerd werden afgelopen zomer, zijn er ook aardig wat leuke tentjes bijgekomen de laatste tijd! Afgelopen vrijdag was de meer dan succesvolle opening van De Snoeshaen. De naam zegt het al: een eigenzinnige en originele bar bistro & gintoneria.

Franse buurtbar
Als je De Snoeshaen binnenstapt proef je gelijk een gezellige sfeer, het lijkt net of de zaak er al jaren zit. Zo’n Franse buurtbar die door de tijd geverfd is, en vol hangt met snuisterijen. Alleen kan je hier, in tegenstelling tot Frankrijk, wel een goede cappuccino krijgen. Daar draait het dan ook om in deze bar: kwaliteitsproducten en goede service. Alles wordt met liefde, aandacht en zorg bereid, en ook nog voor een schappelijke prijs. Kijk daar houden wij Nederlanders nou van!Mocht je inderdaad binnenstappen, de eigenaren tegenkomen en denken: “Goh wat een bekende gezichten”. Dat kan kloppen want Willemijn en Joost waren eerst de trotse eigenaren van Mien koffie en brood in de binnenstad van Den Haag. Gelukkig hebben ze ervoor gekozen om naar Scheveningen te verhuizen en de buurt te verblijden met deze ontzettend leuke tent!

Je kan er van bavette tot veganistische burger eten, maar vooral de drankenkaart is groot. Kies uit meer dan dertig (!) soorten gin, speciaal bieren en andere heerlijke dranken. Wij raden je aan om zeker een keer zelf alle mogelijkheden te verkennen, of je nu in de buurt woont of niet.

Lekker blijven hangen
Je kan na het eten gerust een tijdje blijven hangen want De Snoeshaen is tot in de late uurtjes open. Dus nog even nagenieten van het eten met een gin tonic in je hand en naar een live optreden luisteren. Kortom met deze aanwinst in Scheveningen zijn wij zo trots als een pauw, of ja snoeshaan!

Waar: Keizerstraat 95
Openingstijden: Di t/m Do 16.00 - 01.00, Vrij t/m Zo 16.00 - 02.00


Delen

Bekijk ook deze tips

All that sugar and spice...

Shakes, zoet, de lekkerste broodjes en lekker gezond; bij ZO vind je het allemaal. Bovendien ook nog eens een heel fijne hang out!

Lees verder

Bootcamp Scheveningen Haven

Bootcamp Team trainer Naomi Roeleveld geeft de komende maanden iedere maandagavond een training op het strand! Vanaf 5 oktober kan je iedere maandag om 19.30 uur trainen bij locatie Scheveningen Haven.

Lees verder

Strandseizoen

De temperaturen stijgen langzaam maar zeker, en het zonnetje laat zijn gezicht weer zien. Wij staan de popelen om het voorjaar te begroeten en de zomer in onze armen te sluiten. Het strand van Scheveningen is 'the place to be', droom even mee in de stad aan zee.

Lees verder