Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

De Snoeshaen van de Keizerstraat

Er waait weer een frisse wind door de Keizerstraat in Scheveningen. Naast alle marktjes die er georganiseerd werden afgelopen zomer, zijn er ook aardig wat leuke tentjes bijgekomen de laatste tijd! Afgelopen vrijdag was de meer dan succesvolle opening van De Snoeshaen. De naam zegt het al: een eigenzinnige en originele bar bistro & gintoneria.

Franse buurtbar
Als je De Snoeshaen binnenstapt proef je gelijk een gezellige sfeer, het lijkt net of de zaak er al jaren zit. Zo’n Franse buurtbar die door de tijd geverfd is, en vol hangt met snuisterijen. Alleen kan je hier, in tegenstelling tot Frankrijk, wel een goede cappuccino krijgen. Daar draait het dan ook om in deze bar: kwaliteitsproducten en goede service. Alles wordt met liefde, aandacht en zorg bereid, en ook nog voor een schappelijke prijs. Kijk daar houden wij Nederlanders nou van!Mocht je inderdaad binnenstappen, de eigenaren tegenkomen en denken: “Goh wat een bekende gezichten”. Dat kan kloppen want Willemijn en Joost waren eerst de trotse eigenaren van Mien koffie en brood in de binnenstad van Den Haag. Gelukkig hebben ze ervoor gekozen om naar Scheveningen te verhuizen en de buurt te verblijden met deze ontzettend leuke tent!

Je kan er van bavette tot veganistische burger eten, maar vooral de drankenkaart is groot. Kies uit meer dan dertig (!) soorten gin, speciaal bieren en andere heerlijke dranken. Wij raden je aan om zeker een keer zelf alle mogelijkheden te verkennen, of je nu in de buurt woont of niet.

Lekker blijven hangen
Je kan na het eten gerust een tijdje blijven hangen want De Snoeshaen is tot in de late uurtjes open. Dus nog even nagenieten van het eten met een gin tonic in je hand en naar een live optreden luisteren. Kortom met deze aanwinst in Scheveningen zijn wij zo trots als een pauw, of ja snoeshaan!

Waar: Keizerstraat 95
Openingstijden: Di t/m Do 16.00 - 01.00, Vrij t/m Zo 16.00 - 02.00


Delen

Bekijk ook deze tips

Kerstsurfen bij Hart Beach

Bij Hart Beach Surfschool worden niet alleen in zomer de leukste events georganiseerd; ook in de winter kun jij je lol op in het water. Duik deze december in de waterpret bij het Surfing Santa event aan zee.

Lees verder

The Hague Street Jam

Kom dit weekend genieten van schilderen op Scheveningen onder het genot van zon, zee en muziek. De beste street art artiesten komen dit weekend in actie en halen al hun kunstzinnigheid uit de kast. Combineer je bezoekje aan zee met een wandeling langs de boulevard of vang de laatste zonnestralen op bij een van de strandtenten (ze staan er nog maar even!).

Lees verder

Ijsbaden in actie

Het wordt weer kouder op Scheveningen, en de maand september zelfs ijskoud. Met onze aanbieding van het Ijsbadhuis zit jij er straks warmpjes bij! De koude is bij uitstek een oer-element om jouw wilskracht, angsten en overtuigingen op de proef te stellen. Het IJsbadhuis werkt met deze 3 krachtige peilers uit de Wim Hof Methode.

Lees verder